dell181 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Witam, Mam M15A4 CA ok.410 FPS kupiłem gumke Systemy prosze o pomoc przy dobraniu dystanserka kupiłem te: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_gumki_hop-up/zestaw_dystanserow_poprawiajacy_tor_lotu_kulki_p_j-1118.html ale prosze powiedzieć które lepsze te P&J czy moze ten gratisowy do przezroczystej guarderki ? Pozdrawiam Patryk. Link to post Share on other sites
yroli Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Witam, Mam M15A4 CA ok.410 FPS kupiłem gumke Systemy prosze o pomoc przy dobraniu dystanserka kupiłem te: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_gumki_hop-up/zestaw_dystanserow_poprawiajacy_tor_lotu_kulki_p_j-1118.html ale prosze powiedzieć które lepsze te P&J czy moze ten gratisowy do przezroczystej guarderki ? Pozdrawiam Patryk. Lepszy bedzie ten typu H od PJ Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 A najlepiej użyć opcji szukaj. Link to post Share on other sites
dell181 Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Ok dzięki wielkie jeszcze powiecie może czy czarny czy biały :) Link to post Share on other sites
rumak Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ok dzięki wielkie jeszcze powiecie może czy czarny czy biały :) Żaden z tych dystanserów nie jest dobry, te H to kupa wielka. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Oba są rewelacyjne. Czy czarny czy biały musisz dobrać sam, spróbuj oba po prostu. Zacznij od czarnego, on to zazwyczaj kręci lepiej. Link to post Share on other sites
dell181 Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 a ty Jaki polecasz miałeś w ogóle dystanser "H" ?:) a ty Jaki polecasz miałeś w ogóle dystanser "H" ?:) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Miałem, mam i montowałem ich sporo. Dystanser to dystanser, w przypadku tych dystanserów typu H. W gumowych dystanserach, ogólnie elastycznych ma znaczenie producent. W przypadku sztywnych dystanserów- w zasadzie nie. Porównywałem MB, PJ i te z GF. Najbardziej przypadły mi do gustu PJ. Sztywniejsze chyba niż MB, tanie, mam na miejscu (Kraków) itp. Za taką kasę to warto- różnica jest zauważalna. Przez to, że dystansery te są sztywne nie "dopasują" się tak do kulki wewnątrz gumy HU i dlatego sa sprzedawane po dwa. Można powiedzieć, że przy sztywnym dystanserze zakres regulacji się zmniejsza. Zazwyczaj czarny kreci dobrze, jeśli jednak masz wyregulowane na minimum a HU mimo to podkręca mocno- wymień na biały. Link to post Share on other sites
dell181 Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Dzięki wielkie za pomoc (Jeden normalny maniak) :) Link to post Share on other sites
Foka Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 I używaj "szukaj". Link to post Share on other sites
Recommended Posts