swirekster lol Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Myślę, że 124 zdjęcie ucieszy akurat wszystkich xD Link to post Share on other sites
Margot Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 ? a co w tym zdjęciu śmiesznego? :zastanawia: :teeth: Link to post Share on other sites
Gorbachow Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 chodzi ci o to z wielkim piankowym penisem? xD Link to post Share on other sites
Juza Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 ee tam :D Moim zdaniem 116 jest najlepsze :D Mój Cirasek, Moja Halinka ( AK-105 ) i miła sympatyczna koleżanka z CKM'a :P Link to post Share on other sites
Guest Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 parę fot mutków : https://rapidshare.com/files/458472867/mutki.rar a można to to na jakiś inny server wrzucić ? za diabła tego nie idzie zdoić, limity jakieś w robocie mam a w domu cała radiówka na jednym IP to też nie mam szans Link to post Share on other sites
CanisPL Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Bart, na końcu 55 strony masz ponowiony link :) Link to post Share on other sites
BoB3k Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Bart, na końcu 55 strony masz ponowiony link :) ...Coś również mi nie chadza, ani jeden ani drugi link :/ ... Link to post Share on other sites
Maniak1988 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 kurde... wiedziałem że jak dam pepkowi playboya to zrobi coś czym zwróci uwage... podejrzewałem coś innego, no ale może i lepiej że wyszło jak wyszło.... ;) Link to post Share on other sites
GZ Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 ...Coś również mi nie chadza, ani jeden ani drugi link :/ ... mutki.rar fileserve Link to post Share on other sites
Yessabel Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 mutki.rar fileserve "File not available This file was either in breach of a copyright holder or deleted by the uploader." Jakieś fatum ciąży nad tym plikiem... Czy ktoś mógłby się zlitować i wrzucić to na picasę albo photobucketa? Link to post Share on other sites
soldat Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Oczywiście, proszę bardzo: http://wyslijto.pl/plik/e19k4wl8gd Oraz dla przypomnienia fotki od moich ludzi, tzn panów reporterów: https://rapidshare.com/files/458318148/Zona_Nysa_IV_by_Dawid.rar Link to post Share on other sites
Bambo131 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Noo nareszcie się dopchałem do tych zdjęć ^^ Pobierają się :D Hmm... pozwolę sobie zrobić taki mały off top :) Nagraliśmy wraz z kumplem nutkę o Airsofcie :D Jest to nasza pierwsza nutka więc wyszło jak wyszło ale fajna zabawa była przy nagrywaniu ^^ Apropos zdjęć, też jakieś mam ale baaaardzo mało tym razem... No ale wrzucę i dam linkosza :) Link to post Share on other sites
Yessabel Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Dzięki, Soldat! Miły przerywnik w piekle sprzątania. xD Link to post Share on other sites
Guest Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Skoro temat dotrwał do dzisiejszej daty, z okazji świąt wielkiej nocy życzę całej społeczności stalkerskiej wesołych jajek: taktycznych, zmutowanych, spec-jajek, cyber-jajek, rus-jajek, jajek do wynajęcia i wszelakich form jajecznych spotykanych w naszym życiu. Zdrowia szczęścia i spokoju. Chowając do starego buta wszelkie niedoskonałości, powiem: obysmy się znowu w tak zacnym gronie na nastepnej edycji spotkali. :icon_biggrin: Bambo - szcuneczek za "odstresowywaczmiędzydyskusyjny" Edited April 23, 2011 by bart1974 Link to post Share on other sites
CanisPL Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Zajebiste, Bambo, Warszawa już bansuje :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
VasiLiev Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Katowice już dawno :D Link to post Share on other sites
CanisPL Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 No kilka stron powspominaliśmy. Ze 40 osób się wypowiedziało. 50 góra. Czyli miałem rację. Reszta to zwykłe boty, ustawione przez orgów, wiedziałem że coś z nimi nie tak. Link to post Share on other sites
nannala Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 reszta po prostu zamarła i zaniemówiła z wrażenia :P Link to post Share on other sites
MadRat Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 zadławili się mut-jajkiem :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Chester Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 ostatnio ugotowałem mut-jajka i okazało się że są pyszne:D a do tego szklaneczka "samogonu Leśnika" pychota :) Link to post Share on other sites
SHARKQ Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Przyznaje się... zaniemówiłem z wrażenia. Choroba popromienna trzymała mnie do samych świąt. :icon_biggrin: Organizatorom gratuluje świetnej imprezy i dziękuję za możliwość wzięcia udziału w IV edycji. Apeluje do grona imprezowiczów. Panowie impreza "Stalker" to nie miejsce na zaliczenie "rzuta", rzyganie i szczanie na kolegów! :bialaflaga: Druga strona medalu jest taka, że na drugi dzień spora część z Was szanowni koledzy, bawiła się na "podwójnym gazie". Teren nie należał do najbezpieczniejszych więc szczęście, że nikomu nic się nie stało. Szanujcie ludzi, którzy przyjechali z drugiego końca Polski nie koniecznie po to by oglądać jak inni zalewają się do nieprzytomności. :icon_confused: Poruszaliście też problem szybkiego zakończenia imprezy i braku zabawy w nocy. Duża część uczestników nie dała rady wytrzymać trudów zabawy, bo najprościej mówiąc od rana borykała się z gigant kacem. Pozostali nie biorący udziału w zabawie nocnej byli również zmęczeni, bo przez całą noc pilnowali gratów, by jakiś pijany delikwent nie zatoczył się i nie rozwalił sprzętu. Mimo wszystko impreza była udana, za co dziękuję tym wszystkim, którzy potrafili stworzyć świetną atmosferę i poczuli klimat ZONY. Do zobaczenia na kolejnej edycji. KS. Link to post Share on other sites
MadRat Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 aż zanuciłem: Ale to już było... :biggrin: Link to post Share on other sites
Stan(mody) Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Nic dodać nić ująć, dzięki, było fajnie, czekam na następną edycję ;) Link to post Share on other sites
Chester Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Dziś mija 25 lat od powstania Czarnobylskiej Zony, prawdopodobnie bez tych wydarzeń nie powstała by gra... Link to post Share on other sites
GYVER. Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Dziś mija 25 lat od powstania Czarnobylskiej Zony, prawdopodobnie bez tych wydarzeń nie powstała by gra... Prawdopodobnie Bo książka Пикник на обочине została wydana 1972r Link to post Share on other sites
Recommended Posts