Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Biorąc pod uwagę, że na forum lightfightera nikt specjalnie nie zachwala TT a na np. mp.net w dziale softowym calkiem sporo ludzikow wnioskuje, że może byc OK ale nie jest to gorna polka.

Ja zas widzialem przerobione molle u Szaszlyka na allegro.

Pozatym TT robi fajne MAV.

Ja w sumie nie spodziewam się super hiper jakości za cenę porównywalną do BHI. Warto jednak dowiedzieć się czegoś więcej.

Zastanawiam się też czy lepsze jest mocowanie elementów na taśmy jak w MOLLE czy na klipsy MALICE. TT robi wszystko na MALICE.

Niemożlwe to jest trzaśnięcie obrotowymi drzwiami.

Wszystko da się zniszczyć. Wystarczy mój magiczny dotyk; nie bez powodu moja rodzinna ksywa to "kowalskie łapy" :twisted:

MALICE bede mial okazje pzrestestowac przy okazji maxpeditiona.

Liczę na porównanie ze STRIKE.

MALICE jest 100% kompatybilny z Molle - nie widzę problemu...

hmmm moglbys rozwinac te mysl?

chodzi o to, ze elementy mocowane na MALICE daja sie podlaczyc do paneli w systemie MOLLE ?

bo kolego sprowadzil sobie M5 Maxpeditona i za nim doszlo martwilismy sie, ze nie bedzie do tego zalaczonych klipsow. Dzis odebral przesylke i okazalo sie, ze to M5 mozna bezposrednio troczyc do panelu (ma paski)

wiec juz sam nie wiem - jak to z tymi mocowaniami :?

No nie dziw, że TT robi wszystko na MALICE jak to ich patent.

Dobrze wiedzieć ;)

MALICE jest kompatybilny z MOLLE i z tego wynika pytanie: co lepsze, klipsy czy paski?

Jedni chwalą to, drudzy tamto, zwykle bez konkretów (mówię o forach zagranicznych).

MALICE jeszcze ma bonus w postaci kompatybilności z ALICE.

jak się zrobi OT to się przytnie i wklei do topicu o Maxach :wink: Znaczy nie ja przytne tylko moderator.

Apropo klipsów i pasków, do pasa przypinam M5 tylko na paski i guziczki, bo tak wygodniej, natomiast do plecaczka polecam już malice, bo primo trzymają waista wyżej i nie przesuwa się na pasku, secundo jakoś tak pewniej trzymają, tertio po coś je cholera kupiłem :wink:

Pitek, a co ma STRIKE do Fatboya i rollypolly dupm pouch z Maxpeditiona do siebie???:)

Luźny skrót myślowy.

Na pewno przypniesz graty z Maxpedition do STRIKE'a i będziesz widział co się lepiej trzyma: ładownice ze STRIKE czy Rollypolly na klipsach :P