Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Umundurowanie ARMII Protugalskiej lub Hiszpańskiej

Recommended Posts

Jeszcze raz, jak sołtys krowie na rowie:

Litwini nie używają kamuflażu Vegetato.

Kamuflażu Vegetato używają Włosi.

Nie istnieje taki kamuflaż jak Vegeto.

Zdjęcie przedstawia żołnierza armii litewskiej - o czym świadczy flaga na ramieniu. Ponieważ armia ta używa kamuflażu określanego jako "litewski 4-kolorowy", oraz mundur na zdjęciu wygląda zupełnie inaczej niż oferowany w Vest.pl mundur "Vegetato woodland" (będący skądinąd produktem renomowanej niemieckiej firmy MilTec znanej głównie z fatalnej jakości wyrobów po średniowygórowanych cenach), to nie jest to mundur Vegetato ani tym bardziej enigmatyczne Vegeto.

Zdecyduj się więc, czy chcesz mundur litewski 4-kolorowy, czy włoski Vegetato. :angry:

Edited by Errhile

A chcesz to dla mnie zrobić:P Nie musisz ale jak masz ochotę to myślę, że ułatwisz mi sprawę:P

A tak a pro po sobie na ebay-u znajdę.

Flecktarn i woodland to nazwy kamuflaży... :bialaflaga:

Wiedziałem, że ktoś się dopierdzieli do tego. Dobrze wiesz o co mi chodzi a bez sensu zwracasz uwagę. Chodzi mi o nazwę symbol czy jak to wy "PRO" nazywacie, żeby to jakoś wyszukać, bo na razie to nic nie wiem na temat tego munduru.

Ale ja ci wierzę że to hiszpanie.

Ale tutaj tez to jest:P

http://opforcemagazine.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81:opforce-magazine-issue-2&catid=42:polish-version&Itemid=397&lang=pl

Zmieńmy temat i porozmawiajmy o Litewskiej armii

A dokładnie o tych mundurach

36719-1.jpg

Latvian_G36KV.JPEG

i-i07-11-144g36litwa1.jpg

2/3 zdjeci jakie zamiesciles to armia Łotewska. Jedynie ostatnie zdjecie reprezentuje Litewska armie.....

Edited by johny13