Andreas Jacques Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Witam. Przeglądałem aukcje zielonejpantery i znalazłem fajne spodnie i bluzkę, Flecktarn. Pytam się gdyż nie wiem czy je kupić czy wybrać inny wzór... Spodnie, raczej będą dobre, podobne (rozmiar) noszę teraz. Bluza, nie wiem czy nie wziąć może rozmiaru mniejszego, bo mam równe 100cm w pasie (troszkę przygruby jestem :() Teraz karabinek. Wybrałem CM028A, i pytam czy dokupić coś do niego. Preckę? Gumkę HU? Rączkę? Kulki - ofc ale jeszcze nie teraz. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Andreas Jacques Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Precke i gumkę jak najbardziej w stockowej cymie możesz zamontować. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Byle nie "preckę" SRC, czy innego Madbulla. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) Kup preckę, dobrą gumkę i dobre kulki (nie GFC tylko G&G, Guarder itd. itp.) Edit: Tomek, tyle, że precka prometheusa wyniesie go drugie tyle co za karabin ;D Edited March 6, 2011 by you-dash Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Znajdź preckę od prometheusa. I jak stać Ciebie to zamontuj łożyska kulkowe od SHS, są one na taiwanie chyba po 24zł :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Andreas Jacques Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 (edited) Precka/gumka HU od Guardera się nada? Mundur - będzie? A łożyska kulkowe to po co są? Która batka firefoxa wejdzie do AK? Edited March 6, 2011 by Andreas Jacques Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Mundur będzie, firefoxa nie ruszaj, precka guardera przeciętna jest, gumka ok Quote Link to post Share on other sites
Andreas Jacques Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 (edited) A czego nie ruszać batki Firefoxa? W takim razie która by była? Edited March 6, 2011 by Andreas Jacques Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Pisalem Ci wczoraj na PW, że tylko przepłacisz kupując akumulatory "dedykowane" do ASG Quote Link to post Share on other sites
Andreas Jacques Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 IMAX B6 co napisałeś to troszkę droga. A Turnigy Accucel była recenzja że do akumulatorów Li-Po. To prawda? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 To są uniwersalne ładowarki Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Łożyska kulkowe są zdecydowanie lepsze niż ślizgowe, które masz już założone fabrycznie. Poprawiają pracę i kulturę zębatek, karabin szybciej strzela :) Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Łożyska kulkowe są zdecydowanie lepsze niż ślizgowe... Polemizowałbym, zależy do czego. Nie pisz takich ogólników bo później jakieś dziwne mity narastają. Sprostujmy - w TYM przypadku lepsze będą kulkowe. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts