BredMan Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Witam, Po dzisiejszym strzelaniu pękł mi GB od G&P Stok na sprężynie m150. i teraz mam pytanie jakie GB zakupić by nie powtórzyło się to po raz drugi. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 No, nie dziwię się, zimno jest a tu 150 do stocka ; > Wzmocniony GB CA pociągnie i jest to chyba najlepsze wyjście w niezbyt wygórowanej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 No, nie dziwię się, zimno jest a tu 150 do stocka ; > Wzmocniony GB CA pociągnie i jest to chyba najlepsze wyjście w niezbyt wygórowanej cenie. Jeżeli to był ''stock'' - n 8mm łożyskach to na pewno był lepszy od wzmocnionego CA... Jak chcesz czegoś mocniejszego to szukaj frezowanych z aluminium i stali - Super shootery chyba są dostępne, PGC (pro win) - może uda się złapać gdzieś używką ale wątpię, podobnie z BFT. Poza nimi warto zwrócić uwagę na szkielet modify. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ca raczej nie będzie pasować do G&P. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Widziałem pęknięty szkielet Modify, po znikomym przebiegu, na dodatek trzeba szlifować wzmocnienie żeby do body G&P wszedł. Nie wiem czy to reguła ale dla mnie odpada taki szkielet ;) BFT to to samo co SHS/Super shooter. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Mi v.2 CA pękła na SP100...także.... Najrozsądniej- zrobić wzmocnienie z kwasówki - raz i zapominasz o problemie. Działa nawet z pękniętymi GB. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts