Guest Brit Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 http://www.msgear.pl/ ktoś zetknął się już z tą firmą? Przede wszystkim w oczy rzucają się słabe materiały, ale może to tylko początek i z czasem oferta się rozszerzy. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Nie komentując specjalnie wyrażę swoje zdanie. Zaawansowanie technologiczne najczęściej prezentują elementy drobne. Ładownice pistoletowe czy shingle. Quote Link to post Share on other sites
maciejs Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Tak jak napisałeś Brit. Na razie początki. Oferta będzie rozszerzana na bieżąco. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Jakbym zaczynał tego typu interes to od początku zainwestowałbym w dobre materiały... Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Osobiście posiadam od MaciejS'a ładownicę na granat, która została uszyta zgodnie z moimi wskazówkami. Jest to prototyp jak na razie i pewne rzeczy zapewne po rzucie granatem bojowym pewnie trzeba będzie zmienić, ale jak na razie mogę powiedzieć tyle, że nie wykonanie nie odbiega zbytnio od innych producentów. Przede wszystkim łatwy kontakt, możliwość wprowadzenia zmian, wykonania "customowych" wyrobów... Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Moje pytanko, ile dni trzeba czekać na jakieś potwierdzenie zamówienia? Napisałem 13 mail z zamówieniem i danymi adresowymi i nic a nic nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Filip7370 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 W kontakcie Mailowym Maciejs poinformował o zakończeniu działalności producenta. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Prosiłbym w takim razie o 'oficjalne' ustosunkowanie się do tematu maciejs'a - szczególnie, że jest użytkownikiem tego forum ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts