Kuba Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Słuchaj się kolegów, żeby być masywniejszym trzeba popracować, a nie żadne Mc. [Nosze pejsy i nie znam sie na tatuazach- koszerny moderator] EDIT: Kapral to że nosisz pejsy to wiedzą wszyscy, którzy cię znają osobiście, a że nie znasz się na tatuażach to było widać na pewnej fotografii na tym forum. :lol: Pozdrawiam KZ Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 pamiętaj - ciężka fizyczna praca zrobi z ciebie prawdziwego faceta (opcjonalnie brudny podkoszulek i skidmark na gaciach ale to akurat moja szkoła ;) ) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Widze ze trzeba zoobrazowac co rozumiem przez slowo "masywnosc"bo zeszliscie z tematu ze szok. No wiec chodzi mi o takkie cos A nie takie Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 takie są skutki nadmiernego walenia konia na dwie ręce :wink: Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Gosciu ma przyrosty! Jak dla mnie to siłka jest dodatkiem do treningu, więc picgam tylko te partie które nie pracowały na treningu (zresztą pewnie Kapral też). Ostatnio robiłem nogi, bo chciałem sobie poprawić wjazdy, siłka + rower + odżywki i mój trener powiedział że mam nogi jak koń, tylko dziewczynie się nie podoba, ale one się nie znają. Zgedi nie zasuwaj nam takich panienek na zdjęciach, spójrz na niego widać że wymiękł :wink: Quote Link to post Share on other sites
Mad Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Rob zmień temat na Tac Vest & Kulturystyka :wink: Zgedi odrazu załapałem o co ci chodzi, sam właśnie coś takiego planuje i myślę że LBV na początek jest ok... - ale jakbym miał kasę to wzią bym TAC V, można więcej wpakować :D - ...do tego na pasie ze dwie ładownice i manierki plus buttpack...wszytko ładnie wypchać, wymyśliłem sobie że w ładownice wsadzę klocki drewniane :D :wink: powinno być klimatycznie bo głupio tak mieć kamizelkę dla jednego magazynka :) . Teraz pytanie do znawców...jak ta kamizelka którą pokazał Rob nazywa się orginalnie?...chodzi mi o pełną nazwę...producent, typ...bo już jestem skołowany jedni że Omega inni że TAC-V?! Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 I jak ta lbv sie sprawuje?...bo byc moze ja sobie kupie a zalezy mi na jakiejs opini...smiesznie to zabrzmi ale chce kamizelke taktyczna nie tylko po to zeby nosic sprzet ale zeby troche masywniej wygladac jesli wiecie o co mi chodzi :) 1. jaka masz giwere - czy magazynki beda pasowaly 2. kup ELBV a nie LBV :) 3. ja uzywam od ok roku i jestem bardzo zadowolony. wchodzi 10 magow do MP5, wygodna, ale warto miec do niej butt packa bo poza kieszeniami na magi (i 2 granaty) nie ma zadnych kieszeni. No wiec chodzi mi o takkie cos to jeszcze musisz kupic duza Alicja, maske pgaz, ladownice na nogi i jeszze prae rzeczy... apozniej dzwig do wstawania. Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 zanim coś kupisz dobrze wiedzieć do czego ci to będzie potrzebne Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Foka, ja wlasnie mam ELBV.... a Mad ty chyba zes moj pomysl sciagnal... ja tak chcialem zrobic.... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Teraz pytanie do znawców...jak ta kamizelka którą pokazał Rob nazywa się orginalnie?...chodzi mi o pełną nazwę...producent, typ...bo już jestem skołowany jedni że Omega inni że TAC-V?! i jedni i drudzy maja racje ;) BlackHawk Omega Tactical Vest #1 w/Hawktex Pad ale pewnie Eagle tez taka produkuje. To niejako "standard" Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 Teraz pytanie do znawców...jak ta kamizelka którą pokazał Rob nazywa się orginalnie?...chodzi mi o pełną nazwę...producent, typ...bo już jestem skołowany jedni że Omega inni że TAC-V?! i jedni i drudzy maja racje ;) BlackHawk Omega Tactical Vest #1 w/Hawktex Pad ale pewnie Eagle tez taka produkuje. To niejako "standard" no wlasnie takiego standardu szukam.... wyglada fajnie, a o kolorze juz wspominalem.... wszyscy krawcy w polsce nie maja takiego koloru.... Quote Link to post Share on other sites
anonim Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 do Zgedi co d LBV ja taką mam spisuje się niezle ale napisałeś że lubisz masywnie wyglądac :D a ona charakterysytcznie ściska się na plecach co nie wygląda za ciekawie dla tego zbieram na Omege. Jeśli chcesz wyglądć masywnie kup sobie jakąś cieżką kamizelke taktyczną w stylu seal 2000 Guarder lub Omega EOD dorzuć do tego jekieś ładownice udowe lub torbe na line i efekt masz gwarantowany.Zajrzyj na Military.pl tam mają dużo fajnych kamizelek ale drogich(jak na BlackHawk itd. to tanie) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 a ona charakterysytcznie ściska się na plecach A na te scisniete plecy wzuce to http://www.militaryarea.pl/product_info.ph...roducts_id/2805 No i za cholere z miejsca nie rusze :P Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted February 9, 2005 Author Report Share Posted February 9, 2005 do Zgedi co d LBV ja taką mam spisuje się niezle ale napisałeś że lubisz masywnie wyglądac :D a ona charakterysytcznie ściska się na plecach co nie wygląda za ciekawie dla tego zbieram na Omege. Jeśli chcesz wyglądć masywnie kup sobie jakąś cieżką kamizelke taktyczną w stylu seal 2000 Guarder lub Omega EOD dorzuć do tego jekieś ładownice udowe lub torbe na line i efekt masz gwarantowany.Zajrzyj na Military.pl tam mają dużo fajnych kamizelek ale drogich(jak na BlackHawk itd. to tanie) gdzie ci sie cos sciska?? ja nie wiem..... polecam LBV jako pierwsza kamizelke i juz.... cargo, manierki i dodatkowe ladownice super pasuja i wogole.... a do tego jak bardzo chcesz to dopiero plecak... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts