ghost666 Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 witam, jaki polecacie montaż do mp5a3 na szyne 11mm? mam takie pierscienie przy lunetce i nie chce ich zmieniac, a na firearms montaz kosztuje 150zł :(. Znacie moze jakis inne montaże/sklepy gdzie dostane jakis montaż tanio(!). Nie chce zmieniać pierścieni na lunetce. Nie da sie tego nakrecic samego, tak jak kolimatora. pzdr i z góry thx Link to post Share on other sites
Foka Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 nie widzialem motazy 11mm do ASG... Wszystkie (ktore widzialem) sa zgodne ze STANAG (albo takie udaja), w koncu to sa repliki prawdziwej broni. Link to post Share on other sites
Chopin Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Hm.. maniakalnie grzebie po sklepach ASG, ael w życiu nie widzialem szyny 11 mm do MP5 8O Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 na allegro swego czasu były pierscienie po coś kolo 30PLN czy są teraz nie sprawdzałem. To chyba najlepsza z opcji. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Hmmm najtaniej bedzie kupic pierscienie na 16 mm (bywaja na allegro dosc tanio) i sprobowac zamontowac od razu na broni. O ile pamietam konstrukcje body MP5 ;) Link to post Share on other sites
ghost666 Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 wiem ze 11mm to standard wiatrówkowo-cywilny, ale myslałem ze cos sie znajdzie... no trudno :( 16mm? a nie 20mm? byłbym wdzieczny za wyjasnienie tych niuansów, bo nie chce kupic czegos niepotrzebnie dzieki za info Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Wukaszowie chodziło zapewne o pierścienie montażowe 16mm które można zamontować bezpośrednio na fabrycznych wycięciach giwerki (czyli w miejscu w którym montujesz szyne)! Link to post Share on other sites
Recommended Posts