Cement Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Zaraz, zaraz?? To ten PB nie jest tam gdzie grali(ście) jako TB?? Tam na zadupiu, za Górczynem?? Bo ja byłem święcie przekonany, że to właśnie oni przejęli ten teren po tym jak się spalił. A jeśli nie to może warto było by znowu zbadać teren i dowiedzieć się co tam się dzieje?? Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Nie. Farbiarze są na IXa. My jako nie istniejące już TB graliśmy na FIX na ul Skalnej. Wiem iż odbywają się tam poza "wumasgowe" spotkania młodocianych. Pomieszczenia są wydzierżawione przez różne firmy na magazyny, ale na kopule i w prochowniach można by grać moim zdaniem! Sam zobacz na mapie. Odległość nie jest duża faktycznie ale to zupełnie inne forty! Poza tym IXa to wyprysk na dupsku mamuta w stosunku do IX która jest tym mamutem! Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 O ile to możliwe w HP to lekki OT będzie. Otóż stałem się dumnym posiadaczem małych kociąt - w zdecydowanym nadmiarze. Jeśli byłby ktoś zainteresowany przygarnięciem kotka to zapraszam. Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Viper no bądź duży! ja wiem gdzie jest fort IX wiem jak wygląda itd....bo również tam grywałem :p Pomyłka spowodowana była reklamą firmy "farbiarskiej" brzmiącej mniej więcej tak "gra na terenie fortu IX" a nie fortu IXa. Mój błąd, że nie sprawdziłem ich adresu. Alabaster@ A ile one mają bo mój wąż jest jeszcze dość młody i nie wiem czy da rade połknąć. Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Alabaster@ A ile one mają bo mój wąż jest jeszcze dość młody i nie wiem czy da rade połknąć. Cement jakby chciał je tak zutylizować tobym zabrał płotek oddzielający je od psa. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Cement bądź duży i przyznaj się do kuchy, a nie zasłaniaj się adresem. :wink: Na stronie farbiarzy pisze jak wół: Rysunek - pruski projekt Fortu IXa "Witzleben" na Dębcu w Poznaniu... Paintball Park w Forcie IXa na Dębcu w Poznaniu jest profesjonalnym, całorocznym, dostępnym każdego dnia, Centrum Paintballowym zorganizowanym przez Firmę QUICKLY w wyniku życzliwej współpracy z władzami Stolicy Wielkopolski. ... Dziewiętnastowieczny Fort IXa “Witzleben” przy parku na Dębcu służy celom sportowym, rekreacyjnym, kulturalnym i historycznym. Ale pominąwszy już detale "komunikacyjne" i po ustaleniu o jakie miejsce się rozchodzi może faktycznie ktoś mieszkający blisko przespaceruje się zobaczyć czy można tam grać tak jak kiedyś!? Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 tam oj, tam oj. Liczyłem na jakiś flame czy chociaż 20 str/h w HP moją prowokacją z wężem a tu nic :( Nie umiecie się bawić :p Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 A jakiego masz "wężyka" ? :happy: Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 <poker face> Ogrodowego. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Liczyłem na jakiś flame czy chociaż 20 str/h w HP moją prowokacją z wężem a tu nic :( Nie umiecie się bawić :p Nie umiesz prowokować.. Na szczęście Eliasz elektryzuje Duńczyka! :happy: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 ale i tak jest drętwo... Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 No i a później się dziwicie, że to forum umiera :( Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Kolo ma albo jaja, albo gogle zaparowane.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Uwaga hardkor na maxa Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 W historii tego HP zawsze jak robiło się ciekawie, to jak deus ex machina pojawiał się superturbomegazajebisty Foka i psuł zabawę, więc po co wywoływać zwierzaka z lasu ;) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Rzućcie mnie maną i hapekami, bo FLC jest zbyt potężny. Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 jeśli takie rzeczy ogląda, to musi być, musi Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Własnie położyłem moje dzieci spać i tak własnie naszło mnie co w zasadzie powinienem im poczytać do poduszki http://www.youtube.com/watch?v=U550Gxh5voY Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Kolo ma albo jaja, a ten ma nasrane :p http://www.youtube.com/watch?v=JYbvMh5aGyk Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HwrhG_4w1Vw&feature=player_embedded :icon_evil: :laugh: Quote Link to post Share on other sites
Johny_P-n Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 nawet na końcu motyw militarny! ej jedna z lepszych kompilacji http://www.youtube.com/watch?v=FcUH3H7mNN4&feature=feedu Quote Link to post Share on other sites
wojt-as Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Czołem! Zapraszam Was do wzięcia udziału w wielkiej bitwie z Bolszewikami. Wstępujcie do formacji Wojsk Wielkopolskich! 3 Bastion Grolman przygotowuje wielkie widowisko historyczne i potrzebujemy sprawdzonych ludzi (tak zarekomendowałem graczy ASG). Tutaj powstaje nowa strona imprezy: http://bastiongrolman.org...oznanczycy.html Tutaj minimum mundurowe: http://bastiongrolman.org/Poznanczycy/dr.html Rozumiem że nic nie macie z tego minimum więc dostaniecie mundury z wypożyczalni. To spowoduje brak honorarium dla was ale przygoda, wyżerka i nocleg gratis. Podstawa to buty. Są drogie, w wypożyczalni zazwyczaj nie ma nawet kopii, my używamy opinaczy kompani reprezentacyjnej (podkutych z odprutymi opinaczami). Weżcie lepiej swoje buty. Pod spód biała i tylko biała bielizna! Mundury przewiewne nie są więc weźcie dwa komplety, my używamy zblizonej do oryginalnej. Naprawdę polecam stare wojskowe kalesony, w portkach z koca sprawdzają się perfekt, nie będziecie mieli obtarć, ludzie używając współczesnej zwykłej bielizny po prostu cierpią. Dam znać kiedy będzie pierwsze spotkanie dla chętnych, postaram się aby było ASG. Pozdrawiam. A tutaj próbka takiego widowiska: Wszelkie pytania na priva proszę. Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nie umiesz prowokować.. Na szczęście Eliasz elektryzuje Duńczyka! :happy: Pozdrawiam, Lambert Mnie nie elektryzuje,błędna ocena sytuacji,spójrz za tym przez optykę przybliża i wyostrza obraz. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted June 25, 2011 Author Report Share Posted June 25, 2011 Mnie nie elektryzuje,błędna ocena sytuacji,spójrz za tym przez optykę przybliża i wyostrza obraz. :hahaha: ...Ja już się nauczyłem, by nie pisać na forum jak wrócę w nocy z miasta..... Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 http://wmasg.pl/pl/news/show/132397 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts