Poznaniak Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Ja osobiście gościa nie znam...przypadkowo się natknąłem na jego profil. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Ja tego całego "qure" widziałem parę razy na strzelankach. Ale ta galeria mnie rozwaliła ... :icon_lol: Pozdrawiam Oti Quote Link to post Share on other sites
0QURA0 Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Do co zdj i tak pewnie nikt nie uwierzy ,ale nie są one moje ( znaczy nie te odbiegające od normy). Z profilu korzystali swego czasu także moi znajomi i nie zawsze kontrolowałem co znajduje się galerii ( mieli usuwać). Osobiście nie wiem nawet czy te zdjęcia są czyjeś czy wyciągnięte z internetu. Zdj zostały już zaznaczone do usunięcia ( powinny zniknąć w ciągu godziny) mam nadzieje ,że mimo tego incydentu uwierzycie w moją wersje i nie będzie problemu z moją bytnością na strzelankach. Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Jeśli masz 16 lat i pojawiasz się ze zgodą od rodziców, to raczej nikt nie powinien robić problemów z powodu zdjęć siusiaka. Proponuję ten temat zakończyć ;) Quote Link to post Share on other sites
0QURA0 Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Dzięki za zrozumienie ,jeżeli komukolwiek będzie jednak coś przeszkadzać proszę o pw. Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Może się przydać więc podaję link, http://www.facebook.com/groups/455016277913287/ . Na ASG Bornym Sulinowie ukradli dosyć dużo wartościowego sprzętu (co dokładniej jest wypisane na grupie) a mogą próbować to sprzedać na komisie, tak więc proszę o informowanie na tamtej grupie FB o zauważonych aukcjach. Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Jeśli ktoś dysponuje czasem o 8 rano to zapraszam na meczyk piłki nożnej na polibudzie. Potrzebuję 2-óch osób do zamknięcia składu. Nie jest to mecz o złote kalesony czy inny puchar sołtysa; just fun. kontakt na prive :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 No, wreszcie mam porządny avatar. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Jak był porządny, to po co znowu go zmieniałeś?;p Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 No, ten teraz jest porządny. ...może było jakieś opóźnienie w zmianie, idk Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Ale ja wciąż nie widzę tego porządnego. Taki mi wyświetla: http://static.asg.pl/var/avatars/05_2013/73070/988216b1276b3c1a_bigger.jpeg Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 (edited) <ustawia 'Sędziego'> "No, wreszcie mam porządny avatar." "Jak był porządny, to po co znowu go zmieniałeś?;p" No właśnie ten co teraz ustawiłem (i podałeś go w linku) jest porządny. "Ale ja wciąż nie widzę tego porządnego." Ale ten jest porządny :< Too much confusion :s Edited May 9, 2013 by N0mad Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 (edited) Dzień dobry! Ktoś tu jeszcze żyje ze starej gwardii??? Ale to forum umarło widzę... nie to co kiedyś, że po kilku dniach nieobecności człowiek musiał cały dzień czytać hi hi Pozdrawiam! :maniak_luzik: Edited May 9, 2013 by hichel Quote Link to post Share on other sites
nazgul45 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 http://www.moto-armia.pl/images/aktualnosci/wezwanie2013/plakat_ma2.jpg http://www.moto-armia.pl/pl/ Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 <ustawia 'Sędziego'> "No, wreszcie mam porządny avatar." "Jak był porządny, to po co znowu go zmieniałeś?;p" No właśnie ten co teraz ustawiłem (i podałeś go w linku) jest porządny. "Ale ja wciąż nie widzę tego porządnego." Ale ten jest porządny :< Too much confusion :s Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 YOU BETRAYED THE LAW! Quote Link to post Share on other sites
OPOS1 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) Hicheł, ja czasem wchodzę :icon_biggrin: Chociaż w sumie, to ja chyba nie jestem aż z takiej starej ;) Edited May 14, 2013 by OPOS1 Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Witam. Znacie jakąś dobrą firmę w Poznaniu, robiącą trwałe nadruki na koszulkach, za w miarę rozsądne pieniądze? Quote Link to post Share on other sites
karolkonar Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Witam, Moto Armia daje sobie trochę pojeździć czołgiem :-) http://www.groupon.pl/oferty/poznan/Moto-Armia/21761675?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_141&a=409 Nawet kusząca propozycja :-) Quote Link to post Share on other sites
Kape007 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 szukam kolegów i koleżanki! :o Quote Link to post Share on other sites
kosonowski Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 szukam kolegów i koleżanki! :o A szukałeś na roksie ? Quote Link to post Share on other sites
Kape007 Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 A co to ? daj linka xD Quote Link to post Share on other sites
kosonowski Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Zapytaj wujka google :D Quote Link to post Share on other sites
yunac Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Od kiedy wmasg to miejsce na ogłaszanie ofert pracy przy "wytryskarkach" !!! żenua jakby nie było innych witryn od tego... dżizas a moderator zamiast to wyebać to jeszcze włazi w dupę właścicielowi tematu!! Waaaaaacol ogarnij się! Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 To ty się ogarnij. I licz się ze słowami. Temat o konferencji w Paryżu ci nie przeszkadza? A o strzelncach w Poznaniu? Też nie są związany z airsoftem. Najpierw dowiedz się, dlaczego dany temat wciąż wisi, dowiedz się też, dlaczego został zamknięty i dopiero potem oświeć Internet swoimi przemyśleniam. I pokaż mi, gdzie ma miejsce - jak to uczenie określiłeś - "włażenie w dupę", bo twoja interpretacja tego sformułownia najwyraźniej różni się od ogólnie przyjętej. Uprzedzając twoją kolejną wypowiedź, uproszczę ci sprawę - Sopel to przedsiębiorca i airsoftowiec. Lokalny. Swój. Polski. Daje pracę ludziom. Młodym ludziom. Studentom. Znalezienie jako takiej pracy - nawet wakacyjnej - jest ostatnio coraz trudniejsze. Zwłaszcza dla młodych ludzi i zwłaszcza dla tych na/po studiach. Na obecnym układzie korzysta każdy - Sopel-przedsiębiorca-airsoftowiec dostaje pracownika na wakat, student-airsoftowiec dostaje siano, Polska dostaje PKB. Mając na uwadze powyższe, rozumiem, że w myśl twojej arcyinteligentnej wypowiedzi, mam zamienić układ, na którym potencjalnie skorzysta paru airsoftowców, na układ, w którym nie skorzysta nikt, a w wszystko w myśl jakichś wyimaginowanych zasad, że na forum mają wisieć tylko tematy o "szczylankach"? Ogarnij się. Uwagi o wtryskarkach nie skomentuję, bo sam wystawiasz sobie nią świadectwo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts