brenner Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) Zajrzałem, poczytałem... nie wierzę... pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi na myśl to pytanie czy wrócił czas kiedy Jackson był jeszcze czarny ;-) Pozdro Dziady! i ruszać dupska .. jak się Was uzbiera co najmniej pięciu na jednej ..ebance to stawiam grilla i mięcho .. byście niedożywieni do domów nie wracali ;-) Miałem robić strzelankę dla nowych i chcących spróbować ale chyba przekwalifikuję ją na imprezę "geriatryczno-spirytystyczną" Edited February 26, 2014 by brenner Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Spirytystyczna, to by była, gdyby pojawiły się tam takie gwiazdy jak Kmieciu albo Pirat. Czyli ludzie niewidziani od jakichś 6(?) lat. Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Brennerowi chyba o inny rodzaj SPIRYTyzmu chodziło. :) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) O Aleksandrękg chodzi czy jakoś tak. Chyba nie była taka fajna jak piszesz Ivo... Lubiła opisywać co ma na obiad. Nnie kojarzę :icon_smile: Zajrzałem, poczytałem... nie wierzę... pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi na myśl to pytanie czy wrócił czas kiedy Jackson był jeszcze czarny ;-) Pozdro Dziady! i ruszać dupska .. jak się Was uzbiera co najmniej pięciu na jednej ..ebance to stawiam grilla i mięcho .. byście niedożywieni do domów nie wracali ;-) Miałem robić strzelankę dla nowych i chcących spróbować ale chyba przekwalifikuję ją na imprezę "geriatryczno-spirytystyczną" Breniu grilla rozstawi, mięcho zje i tyle będzie :icon_biggrin: Ja na takie imprezy się nie piszę :icon_razz: I ogólnie muszę się wreszcie do Posen wybrać na kawę... taką jak ostatnio :icon_biggrin: Hubert? Ania Ci pozwoli wyjść na kawę? :P Edited February 26, 2014 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 To na wiosnę grilla z kawą zrobimy Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 O Aleksandrękg chodzi czy jakoś tak. Chyba nie była taka fajna jak piszesz Ivo... Lubiła opisywać co ma na obiad. no o nią właśnie mi chodziło co ją Mars z Wolem zjedli, przeżuli i wypluli. Dobra to ja muszę się zabrać za przegląd repliki, tak dawno tego nie robiłem że mi pewności Siebie brakuje czy ogarnę. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Róbcie. tylko zaproszenie wyślijcie :D Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Brenner brzmi jak wyzwanie - z drugiej strony miałem jakiś czas temu coś takiego - srebrny metalik od 0 do steki w 1,5 sekundy - waga łazienkowa to się nazywało ... :hahaha: https://www.youtube.com/watch?v=n7naJOrjLaw Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 ple,ple stare gaduły,zamiast pisać na strzelankę byście przyszli pokazać młodym jak się strzela,pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 O dzizas, Duńczyk, Ty się jeszcze nienauczyłeś strzelać.?! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Chyba wywołałem lawinę budzenia się dziadków :) Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 chyba raczej zombie :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 W Yeti nie wierzę, to i Was nie będę w lesie wypatrywał :-P Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) dziadki - a idzie ktoś w czerwcu posłuchać dziadków - na Ironów? ostatni koncert ze starymi piosenkami... Edited February 28, 2014 by DariuszM Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 No dobra, będzie tego pitolenia. Dacie radę się wyrwać z domów i pojawić się w "całej swojej krasie" ósmego marca? :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Dacie radę się wyrwać z domów i pojawić się w "całej swojej krasie" ósmego marca? :maniak_luzik: Po goździku chcesz im dać? :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Bosman, ja bym nawet powiedział, że dam radę ale sam wiesz jak to ze mną jest.. Gorzej jak z babą! Czyli chcętnie, chyba że pytanie było skierowne nie do mne a do tych, tam.. kaszalotów. ;) Pozdrawiam, Lambert Edited February 28, 2014 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Tam po goździku. No chyba, że kompozytem biało-czerwonym magazynki zasypię - w takiej formie wręczać "kwiatki" mogę. Lambert, Ciebie też... też :maniak_luzik: Edited February 28, 2014 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
destruktion Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Herbatniki Taktyczne! Quote Link to post Share on other sites
Afrati Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Ważne, że widać, że dobrze bawiliście się przy kręceniu tego filmu! Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Ktoś się orientuje kto oferuje te szkolenia strzeleckie których plakat wisi na witrynie Camouflage? Przechodziłem tam ostatnio ale nie miałem jak spisać i już zapomniałem :teeth: Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) Chyba wywołałem lawinę budzenia się dziadków :icon_smile: Dzień dobry :icon_biggrin: A raczej dobry wieczór :icon_biggrin: Zombie nadciągają :icon_razz: Pozdrowienia dla wszystkich geriatryków :icon_smile: P.S. 3 czerwca mija mi 10 lat od pierwszej strzelanki.... czuję się staro!!!! :icon_eek: Edited March 1, 2014 by hichel Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Dobrze się czujesz zatem! Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Dobrze się czujesz zatem! No jeszcze bez defibrylatora i maski tlenowej daję radę przebiec 10 m ;) Quote Link to post Share on other sites
Michu Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 (edited) Z checią wlecę na to Gieriatric Party. Teren troche pagorkowaty, spocic sie mozna a i zadyszki dostac. Bosman, jakies zabezpieczenie medyczne z defibrylatorem dla zacnych kolegów planujesz? :P Edited March 3, 2014 by Michu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts