wilq1979 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Szczerze podziwiam, bo to sztuka ułożyć danie by ładnie wyglądało. Co myślisz o programach typu TopChef ora Hell`s Kitchen? Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Top Chefa nawet nie oglądałem. Nie mam telewizji, a w internecie jakoś ipli nie oglądamy. Ale tam chodzi o rywalizację kucharzy (indywiidualnych) na zasadzie walki na dania więc raczej pewnie jest spoko. Mi się podobał Masterchef (chociaż ostatnia edycja była dziwna - ten powrót z zaświatów odpadniętych uczestników był nieuczciwy moim zdaniem). Fajne oglądadełko o kuchni. Hell's Kitchen (polska edycja - bo tą najlepiej pamiętam) - pierwszy sezon jeszcze ok (chociaż tam zupełnie o co innego chodzi, o niby symulację pracy w kuchni restauracyjnej i szlifowanie jednego menu przez cały sezon). A późniejsze coraz bardziej teatrzyk z coraz większymi freakami i skupienie się na jakichś ich głupich i ckliwych historiach niż na kuchni. Szczerze podziwiam, bo to sztuka ułożyć danie by ładnie wyglądało. Co myślisz o programach typu TopChef ora Hell`s Kitchen? Quote Link to post Share on other sites
Bartas600 Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Proszę: Chyba z jakichś zamieszek w obozie uchodźców pod Marsylią. :icon_smile: I dawaj tu tego bloga! Ale co ja? To Ty masz kolegę z tamtych rejonów. :icon_razz: Pozdrawiam, Lambert O ja pitole, zróbmy jakiś replay :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 2017 WMASG WLKP R.I.P. [^] Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Tak właśnie chciałem się pytać czy ktoś tu jeszcze żyje ... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Mnie nawet w Wlkp już nie ma.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Wow, gdzie Ciebie wywiało? W Wlkp skończyły się kredki bambino? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted October 9, 2017 Report Share Posted October 9, 2017 W lubuskie! Ale może nie na długo.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Ło matko, ale w sumie tyź piknie Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Oj tam, zaraz umieralnia. Teraz to wszyscy na grupach na FB siedzą, bo tak wygodniej. I jak tak sobie czytam te grupy, to widzę, że wyważają otwarte drzwi, t.j starają się rozwiązywać te same problemy, które na WMASG zostały rozwiązane lata temu. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted October 19, 2017 Report Share Posted October 19, 2017 wyważają otwarte drzwi, t.j starają się rozwiązywać te same problemy, które na WMASG zostały rozwiązane lata temu. Nic dodać, nic ująć. Quote Link to post Share on other sites
Zalmen Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Szybkie pytanko, bo dawno tutaj nie byłem: gdzie teraz wybieramy miejscówkę na weekend? Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 Są dwie grupy na FB na zaproszenie - Pyra Poznańska i WZA. Oni się teraz głównie strzelają. Quote Link to post Share on other sites
Zalmen Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 Dzięki. Do jednej nawet należę. ;) ps. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Wow. Żyje ktoś tu? Czy asg w Poznaniu jeszcze istnieje? Gdzie szukać jakiś info o strzelankach >.> Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 Teraz to na kilku grupach facebookowych - znam WZA i Pyra Poznańska. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Oks. Dzięki. To trzeba będzie jakieś fejk konto założyć : ) Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 (edited) Bartas i Lambert coś napisali to i ja napiszę.... W międzyczasie mi kolejne pokolenie dorosło. To gdzie można przyjść się postrzelać ? Zasady te co zwykle :icon_biggrin: ? Edited March 14, 2018 by szalony jack pirat Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Łokurdę, nie wierzę! :D Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 ha, może jakoś w wakacje zrobimy zlot oldboyów ;-) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 A co powiesz na to, Leclerc? http://forum.wmasg.pl/topic/166053-operacja-cezar-vii-raszowka-24032018r/ Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Ale tak zupełnie serio - poza obdzwonieniem emerytów - można przyjść się gdzieś postrzelać ?W sensie, czy jest jakieś forum / grupa gdzie można się wprosić? Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Ja obserwuje twarzoksiążkę, choć do końca czerwca jestem uziemiony - nauki mi się qfa zachciało na stare lata ;-) Potem zamierzam regularnie kałacha wyprowadzać na spacer :D Quote Link to post Share on other sites
Pyra Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Ojej! Szalony Jack Pirat się nam objawił!! Co tam u ciebie?! Ostatnio porządki na dysku robiłem i mi wpadły w ręce stare fotki, ale Pani RODO mi zabroniła wrzucić. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted September 20, 2018 Report Share Posted September 20, 2018 (edited) Cześć Panowie, miałbym prośbę, po wielu długich latach wracam do airsoftu i chętnie dopiąłbym się pod jakąś grupę na FB celem pozyskania informacji na temat strzelanek, limitów itd. Mógłbym prosić kogoś o dodanie do WZA na FB? Jeśli ktoś byłby tak miły to śmiało piszcie o dane na privie :) EDIT: Sorry Panowie za zamieszanie, już sobie poradziłem, chyba jednak się starzeję.... Edited September 20, 2018 by Baker2222 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts