abdulwisimulaga Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 ... Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Pięknie... dodajmy może jeszcze parę żarcików o Żydach i Murzynach, Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Nie no, Abdul, to póki co jest przegięcie pały. Wiem, że gościa można nie lubić, bo sam za nim - delikatnie mówiąc - nie przepadałem, ale robienie sobie jaj z tego, że się powiesił uważam za szczyt gówniarstwa. Możesz się burzyć, że cenzuruję, targam się na wolność słowa i inne takie, ale pewne granice dobrego smaku jeszcze obowiązują. Co innego z kolegami na browarze przechodzi, co innego na publicznym forum. Sorry. Quote Link to post Share on other sites
mr_amok Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Widzisz Wacol co zrobiłeś !!! HP umarło teraz trzeba je przenieść do działu SAW Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Od kiedy Wacol zostal modem, jest tak pusto... bez przekrętów, dzieci neostrady się przeniosły na fejsa, nie ma szans na porządną rozróbę chlip chlip Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 no, Wacol rozłoży każdą imprezę :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Od kiedy byle kto ma dostęp do forum SAW? Nie przypominam sobie, żeby to było podforum publiczne... Edited August 12, 2011 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Szsze co...? Quote Link to post Share on other sites
blazejw Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Ma ktoś linka do fotek z Magazynowej 10.08.2011? Topic został usunięty razem ze zdjeciami :( Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 (edited) Ten pierwszy prototyp może być następcą P90 w airsofcie:cool: Edited August 15, 2011 by parkie Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Ech, człek stary a głupi. Myślałem, że to na Poczcie Polskiej jest bałagan, a tu los mnie zetknął z UPSem. Bareja wiecznie żywy... Quote Link to post Share on other sites
yunac Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Właśnie wróciłem z lotniska ... :D miałem lecieć z dziewczyną (Martą) do tunezji... :D ale wróciliśmy do domu ... bo się spóżniliśmy na lot ... i wszystko przepadło (tak ...kasa czas i wycieczka)... Ale co tam przecież mam SCARA G&G po tuningu... Z gorącego poznania pozdrawia: Junak z Martą Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Napisz bloga. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 http://pixxy.pl/obrazek/6720 Hihihi :cool: Quote Link to post Share on other sites
yunac Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 (edited) A tak wogóle Eliasz to ty się strzelasz, czy tylko na wmasgu istniejesz bo kiedyś razem sie strzelaliśmy na strzeszynie itp (jeszcze z folkenem/siergeiem itp) a teraz to tylko stukasz na forum... Edited August 18, 2011 by yunac Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ja w ogóle nie istnieje. Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 My ostatnio prawie spóźniliśmy się na lot powrotny do Polski. Ale to było tylko prawie... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Dammit! Jak można spóźnić się na lot?;p Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 My ostatnio prawie spóźniliśmy się na lot powrotny do Polski. Ale to było tylko prawie... no i to był lot powrotny, w razie czego by was wywalili spowrotem, albo wrócilibyście stopem :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
yunac Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Jest dobrze... Teściu zadziałał zawozi nas i stawia nam pobyt w górach w lepszym hotelu. Jutro o 4:00 wyjeżdżamy :) Szkoda tylko , że na BF8 mnie nie będzie... :( @Eliasz: Mówisz, że wogółe nie istniejesz... a ja się zastanawiałem co się stało z peleryną niewidką Harrego Pottera , w ostatnich częściach filmu...:D A tak na poważnie to miło wspominam strzelanki ze sprężynką uhc z Regenem, Kiciakiem, Pajorami itp... dzisiaj już nikogo z nich nie widuje. Pozdrawiam Junak Quote Link to post Share on other sites
sudom Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 http://epoznan.pl/news-news-27095-Bomba_ekologiczna_w_Forcie_II Quote Link to post Share on other sites
CIN3K Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Czy ma ktoś pożyczyć maskę/kominiarkę Ghosta z MW2 na 3-4 dni? Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 Dlaczego tutaj taka cisza? Zawsze można było się pośmiać z niektórych dialogów a teraz jakoś tak smutno :( Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Dlaczego tutaj taka cisza? Zawsze można było się pośmiać z niektórych dialogów a teraz jakoś tak smutno :( Bo grzechotnik wyjechał na wakacje :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 no właśnie chciałem pisać co to tak hyde zdechło... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts