Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jak dzieci w piaskownicy - rzucić pomiędzy Was zabawkę to oczy sobie wydrapiecie. Tyle nienawiści po obu stronach.

Proponuję pozostawmy wmasg.pl samemu sobie i przenieśmy się wszyscy na nasze wielkopolskie forum asgwlkp.pl. Pokażmy całej reszcie, że potrafimy żyć w zgodzie i tam nikt nam nie będzie bruździć.

@ MareckiASG:

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.

Niestety Wacol jedzie właśnie do Finlandii na Orgazmusa i nie może tego posprzątać.

xxx, przeniesienie się z wmasg na asgwlkp nie zmienia nic w tym przypadku, bo forum tworzą użytkownicy niezależnie od tego pod jaki adresem to forum się znajduje.

Dziś Marecki marudzi na WMASG, ale jeśli użytkownicy przenieśliby się na asgwlkp to marudził by na wlkp, więc to nic nie zmienia.

Dyskutować można tylko z ludźmi inteligentnymi a nie z tępymi małpami które same nie wiedzą do czego mają pewne części ciała które zazwyczaj umiejscowione są w... głowie

chyba to o nas, co? :)

A tak poza nawiasem i problemami Mareckiego z bandą debili z wmasgu(jednak syndrom Kaczyńskiego - Macierewicza jest zaraźliwy), polecam wam filmik, który powinien mieć tytuł "One shot, One kill"

http://www.youtube.com/watch?v=b5nUKWDoJMQ

Edited by Ivo_Meleskevic

myslcie swoje, dumajcie w swojej niewiedzy . ja wiem swoje i mnie nie przekonacie do waszych śmiesznych oszczerstw.

co do Ciebie kiciusiu qurczu wielki inwigilatorze pokazałeś swój poziom. gratulacje. wjebać sie na prywatne forum wyciąć coś z całej formy dosrać do kisielu i olać wszelkie etyczne normy. gratuluje. chamstwo. nie wspomnę o tym ze to przestępstwo. i do psa sie sracie ze to my jesteśmy ci zli? żenada.. naprawdę żenada qurczu..

Edited by wojtek533

Czytam to sobie i czytam i jedno mogę stwierdzić, PSA wpadło w niezłe szambo z którego nawet nie mają ochoty wyjść.

Takie proste pytanie do PSA:

Jeśli uważacie że użytkownicy WMASG to banda debili to dlaczego organizujecie dla nich strzelanki?

Rozumiem, w końcu prawo do własnego zdania to podstawa praw człowieka.

Ale czy nie jest tak że wasz lider jest jakby waszą wizytówką? :zastanawia:

Zdania możecie mieć podzielone ale jednak jesteście w jego drużynie więc zgadzacie się z jego poglądami, tak jak napisali użytkownicy wyżej.

Jednego nie mogę pojąć, wchodzicie na to forum, wyzywacie wszystkich i usiłujecie zrobić z siebie ofiary. Wyzywając wszystkich użytkowników WMASG obraziliście także mnie i drużynę do której należę. Więc jaki w tym sens? Robicie sobie aktualnie tylko i wyłącznie złą reklamę, więc jeśli chcecie być "wyrzutkami" to postępujcie tak dalej.

Zniesławienie poprzez ujawnienie prywatnej konwersacji

Zniesławienie:

Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.

jeszcze masz jakieś pytanie co do tego przestępstwa?

wjebać się na prywatne forum na prywatne rozwowy? pfu.. gratuluje

jeżeli jest hasło to jest to prywatne forum. forum PSA jest otwarte i zamknięte jak większość forum, a Pan wielki inwigilator wjebał się do części prywatnej i wyciął co chciał. tym samym popełnił ww przestepstwo zniesławienia.

więcej nie pisze bo nie warto i tak wasze racje są najmojsze..

qurcz nie miał w ogóle konta u nas na forum. Poza tym osoby z wmazg i frendly teamy mają tylko wgląd na forum otwarte, forum prywatne jest tylko dla PSA, a kurcz się tam nie wiem jak włamał. zdanie wyjęte przez qurcza z całej rozwowy było z prywatnej konwersacji, nie było to forum publiczne. nie moge Ci wyjaśnić, bo to tylko Pan wieli inwigilator wie jak to zrobił. jego spytaj nie mnie. ja Ci przedstawiam czarno na białym co zrobił qurcz. żenada z jego strony już nie wspomnę o braku etyki w jego posunięciu.

ja juz też się zmęczyłem czytaniem i odpowiadaniem na pytania, i też mam już wyjebane na to bo sytuacja zaczęła być chora. miłego i powodzenia na wośpie

qurcz nie miał w ogóle konta u nas na forum. Poza tym osoby z wmazg i frendly teamy mają tylko wgląd na forum otwarte, forum prywatne jest tylko dla PSA, a kurcz się tam nie wiem jak włamał. zdanie wyjęte przez qurcza z całej rozwowy było z prywatnej konwersacji, nie było to forum publiczne. nie moge Ci wyjaśnić, bo to tylko Pan wieli inwigilator wie jak to zrobił. jego spytaj nie mnie. ja Ci przedstawiam czarno na białym co zrobił qurcz. żenada z jego strony już nie wspomnę o braku etyki w jego posunięciu.

ja juz też się zmęczyłem czytaniem i odpowiadaniem na pytania, i też mam już wyjebane na to bo sytuacja zaczęła być chora. miłego i powodzenia na wośpie

A to się nazywa dziennikarstwo śledcze. Wolność prasy :maniak_OK:

To co Qurcz zrobił to cytat a nie zniesławienie.

Qurcz nie wypowiedział tym samym własnego zdania z oszczerstwami, tylko zacytował wypowiedź Waszego lidera.

Zniesławiliście się sami i sprowadziliście do rynsztoka.

Przy okazji, tematy o Waszych inicjatywach zamieszcza Codex, więc to chyba coś nie halo, że z jednej strony twierdzicie, ze to Codex jako jedyny ma złe zdanie o WMASG a całe PSA jest spoko, ale z drugiej strony to Codex Was reprezentuje na WMASG.

Oczekujesz teraz, po tym co mieliśmy przyjemność przeczytać, że będziemy wierzyć w Twoje zapewnienia, jako to całe PSA kocha WMASG, poza ich liderem który jako jedyny nie kocha, ale co do którego nikt wcześniej nie mówił, że nie kocha do póki nie zostało to udowodnione.

Trzeba Wam każdemu z osobna dawać dowody na fałszywość Waszych wypowiedzi i zachowań ?

Jeśli to tylko Codex, to zamiast się żalić, podziękujcie mu za reklamę w środowisku i wyciągnijcie wnioski.

Codex zalatuje fałszem a Wy razem z nim i tyle w temacie.

Aaa nie zapomnij zawiadomić prokuratury w sprawie qurcza :hahaha:

Edited by mars_