Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wilq jak chcesz to bierz to Mp5k, taką lunetę dam Ci prawie gratis! Co prawda nie ma ona krzyża w środku ale przy tej długości lufy nie zrobi Ci różnicy!

:laugh:

Ja kupuje eotecha do g36.

Z taką lunetą do CQB to prędzej przeciwnik zobaczy moje wielkie oko niż ja jego. Moim zdaniem lunety do ASG (oprócz snajperów) to dyskusyjne rozwiązanie. Skoro doceniłem snajperów to mogę liczyć, że mnie łagodnie potraktujesz jak Ci wejdę w krzyż celowniczy? :icon_eek2:

Właśnie chciałem napisać, że jak dasz Viperowi przed każdym strzelaniem bombonierkę, to po ustrzeleniu cię nie zastosuje świderka.;p

Ach, człowiek całe życie się uczy. Czy bombonierka może być bombowa? Tak by wybuchała, gdy Vaiper położy sie w ukryciu i będzie czekał na miłującą pokój ofiarę?

Ach, człowiek całe życie się uczy. Czy bombonierka może być bombowa? Tak by wybuchała, gdy Vaiper położy sie w ukryciu i będzie czekał na miłującą pokój ofiarę?

Sklep specja....y Marcus-Graf mają co trzeba odpalane na radjo w bombonierke się zmieści. :biggrin:

No ten się do nich nie załapał

http://gifs.gifbin.c...142_51ea845.gif

W temacie sklepu Militaria.pl - mieli mieć promocje na magi między innymi do M4 (po 15PLN). Pomijam fakt iż z niewiadomych przyczyn promocja się skończyła i teraz są po 25, to poprosiłem sprzedawcę czy może mi powiedzieć z czego one są i jakiej są pojemności. Zapytałem o magi do M4 - otrzymałem odpowiedź - ale my nie mamy magazynków do M4 - są tylko do M16 hahaha.gif

Edited by FLC
Od konkursu do pozyskania środków, otrzymania pozwoleń na budowę i akceptacji projektów przez Strzałko daleka droga. A do samych działań to jeszcze dalsza.

Śnięta Maria od zabytków Strzałko w marcu odchodzi na emeryturę.

Swoją drogą ciekawy był to konkursik: startowały dwa bliżej nieznane zespoły projektowe i obydwa wygrały (II i III nagroda). Plansze konkursowe okropne, rozwiązania co najmniej dziwne (muzeum motoryzacji w fosie Fortu IX, marina przy Forcie IV a).

W każdym razie, tak jak napisał Wacol, do realizacji jeszcze daleko. Konkurs miał charakter studyjny, a o realizacji zaproponowanych rozwiązań zadecydują "studia wykonalności" czyli tak zwane czynniki...