SugS Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Czołem! Niedawno zamontowałem na swojej replice kamerkę, poniżej będę wrzucał linki do kolejnych filmików ze spotkań :) Jak na razie z jednego spotkania wrzuciłem filmy, nie ukrywam, że następne będą lepsze :) 27.03.2011 www.youtube.com/watch?v=lQGzRFzp-mM www.youtube.com/watch?v=LWzDqRx8mTs www.youtube.com/watch?v=HBWouGTEqMQ ( z tym filmikiem mogą być problemy, przez proxy musisz wejść ) www.youtube.com/watch?v=Tbl9s5jSMSY Mam nadzieje,że się podoba :) Jeśli macie jakiekolwiek pytanie pytajcie :) Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Możesz pokazać jaka to kamerka? Fajnie by było, gdybyś sypnał jakimś linkiem :icon_razz2: Całkiem ciekawy pomysł, jak ktoś chce robić filmik promujący ekipę :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Z doświadczenia wiem, kiedyś próbowałem kombinować i naprawdę lepiej mieć kamerę na hełmie. Dlaczego? Ponieważ, lufa repliki podczas akcji, skradania, czołgania, skierowana jest do ziemi i sporo runa leśnego można nagrać. Aktualnie nie praktykuję... Bo to straciło sens... Pozdrawiam: zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Kolega wyżej ma rację. Lufa często skierowana jest do dołu. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby przymocowanie kamerki do hełmu. Ale te Twoje zdjęcia z repliki są bardzo fajne. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Kłos-KIN Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Przypomina mi to hiper-realistycznego FPS'a jaki wyjdzie w roku 2015 z grafika lepsza niż w realu ;) . Zaje.iste Quote Link to post Share on other sites
SugS Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Kamerka to Nokia e52 ;P Nie nosze hełmu, na kamizelce taktycznej postaram się zamontować, żeby nie było pionowej panoramy :) Pokombinuje przed następnym spotkaniem :) Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 A ja poproszę o bejsy z nagrania numer 3 ;D Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 A kamerach na replikę/hełm jest już wątek, proszę sobie poszukać i nie zaśmiecać tego. Quote Link to post Share on other sites
keymaker Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Robi wraznie, tylko troche slabo widac, m.in. postacie, do ktorych celujemy/strzelamy ;). Lepsza kamerka i bedzie miod :). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
SugS Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 (edited) I kolejny ze zlotu w Raszówce z 05.06.2011 www.youtube.com/watch?v=CpPz6GUWbnM Oglądaj w HD ( 720p ) na pełnym ekranie ;) Edited June 7, 2011 by SugS Quote Link to post Share on other sites
keymaker Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 No offence, ale jak dla mnie procz akcji w dzipie na poczatku (niestety malo widac i troche krotka), wieje nuda... Pomysl fajny, jakos bardzo dobra, ale chcialbym cos poza chodzeniem po lesie jednak czasem zobaczyc :). Quote Link to post Share on other sites
destruktion Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Właśnie, też mnie to zastanawia ... Quote Link to post Share on other sites
SugS Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 Zapakowałem telefon do futerału a ten przymocowałem na taśmę :) Prostota najskuteczniejsza i najlepsza :) Tutaj fotka jak to wygląda : Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Link do fotki nie działa. Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Czy przednia szyba terenówki jest zabezpieczona siatką? Może ktoś więcej napisać o tym - to samoróbka? jest na ramce ? przylega do szyby czy jest jakaś wolna przestrzeń między szyba a siatką. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts