sorch62 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 witam mam zamiar zamątować gerbox v 2 oraz metalowe body wie ktoś gdzie moge to dostać??? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Nie wiem jak zamontujesz GB V.2 do repliki która ma V.3 ... ale spoko. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 A co do metal body to nie zamontujesz bo nawet w oryginale G36 jest z tworzywa. Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Hahaha, Żarty sobie robisz? Bo ja tak to odebrałem. Co do pytania to nie wstawisz v2 w miejsce v3, i nie wstawisz metal body do g36. Poza tym, czemu chcesz wstawiać v2 skoro masz v3? v3 są naprawdę dobre i mają potencjał do tuningu. W profilu wyczytałem, że masz jg Dobrze będzie śmigać na: - wzmacniane zębatki - tłok wytrzymalszy - bore up - spring m120 w porywach m130, jednak bym się obawiał do chinola takowy montować - Prowadnica sprężyny - DOBRE USZCZELNIENIE (test strzykawki) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Chyba nie wyczuliście prowokacji... I nie wiem po co silicie się na porady, które można znaleźć w prawie 70-cio stronicowym temacie o tej replice... Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Są ludzie leniwi, a ja mam dzisiaj dobry humor. Pozdrawiam jogi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts