mlody123456 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Witam! Tak jak w temacie, co można sądzić o HK416 od AGMA? Chodzi mi tu ogólnie o wasze zdanie na temat tej repliki. Jaka jest jej awaryjność itp... Przymierzam się właśnie do kupna nowej repliki, i tak sobie pomyślałem o Hk416 AGMA. Aha i jeszcze jedno czy to prawda że w tej replice często łamie się korpus? Brzmi niewiarygodnie.... I co sądzicie w ogóle o firmie AGM? Z góry dzięki za pomoc! Link to post Share on other sites
denvey Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Taki mały OT: LINK. Sprzedajesz HK-416 AGM żeby kupić HK-416 AGM? Dziwne troche, pytania takoż... Link to post Share on other sites
lukas22 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Może ma problemy z pamięcią i zapomniał że już kupił tą replikę XD tak czytam jeszcze opis z komisu i jednego nie rozumiem : * okablowanie elektryczne Jakie inne rodzaje okablowania mogą być w gearboxie? Edited April 12, 2011 by lukas22 Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Mi to śmierdzi próbą zrobienia kogoś w konia... Zdjęcia z komisu pochodzą z internetu, najprawdopodobniej miniaturek googla Link to post Share on other sites
kuba23 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 No bez kitu, najpierw jest jakieś HK, potem przez chwile M16, M4 chyba też, może to taka replika zmieniająca kształt :bialaflaga: Link to post Share on other sites
MarcinekNu2 Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Mi to śmierdzi próbą zrobienia kogoś w konia... Zdjęcia z komisu pochodzą z internetu, najprawdopodobniej miniaturek googla Dokładnie, jedno z nich pochodzi z tej strony: http://www.popularairsoft.com/news/agm-full-metal-hk416-fixed-stock-gunner-airsoft Link to post Share on other sites
mlody123456 Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Już tłumaczę. Tak naprawdę repliki nie sprzedaje. Chciałem się tylko zorientować w cenie... Wiem mój błąd... Już usunięte ogłoszenie. Zdecydowałem że replikę zostawiam dla siebie. Tak więc co możecie mi o niej powiedzieć? Wiem że to ja powinienem znać replikę na wylot, ale słyszałem różne historie np. o pękniętym korpusie. Tak więc chciałbym się dowiedzieć czy takie historie to prawda.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts