Julian257 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Cześć wam, moją uwagę przykuła ostatnio Cymka w nieznanym mi dotąd sklepie "Blacksword". Co zwróciło moją uwagę ? Cena. Sami zobaczcie. http://blacksword.pl/product-pol-169-CM048M-Replika-karabinu-szturmowego-AKM.html Co sądzicie o tej ofercie ? Czemu taka niska cena ? I czy można zamawiać w tym sklepie, tą replikę ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Cena niska, bo promocja. Zamawiać nie można, bo produkt niedostępny. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Ale kulasy 0,28 są, ciekawe jak to lata .Ktoś już sprawdzał ?? Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Zamawiałem w tym sklepie(na allegro) i jestem bardzo zadowolony. przesyłka (silnik ;)) szybko doszła. Paczuszka dobrze zapakowana. Nie mam im nic do zarzucenia ;) Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 A ja brałem magi, L-C Boyi'a, na prawde dobry sklep, wszystko szybko, no i przystępne ceny :D Zawsze możesz napisać na gg i zapytać ^^ Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
SebaCh Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Byłem osobiście u nich w sklepie i widziałem tą cymke co więcej z repliki wystawowej mogłem sobie postrzelać na ich strzelnicy :D Powiem ci że ten kałaszek to nie frajer naprawdę polecam. co prawda bardziej skusili mnie M4 cqb bo aż zakupiłem xD. naprawdę polecam sklep oraz kontakt z nimi. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Stary odgrzany kotlet Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts