Kceur Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Witam ! Przymierzając się do kupna repliki CM.028 w ostatniej chwili kumpel powiadomił mnie o sprzedaży M4 III gen JG. Dokładnie taka sama cena co CM.028 czyli 350 zł. Opis repliki: mam na sprzedaż m4 IIIgeneracji jg. 3 magazynki 2x mid 1x hi cap. 390fps. bardzo celna. wszystko sprawne. wymieniona gumka na czerwonego madbulla. czyszczone zadbane. ponad roczne. dwa celowniki rączka na ris + okładziny. dorzuce jeszcze zawieszenie jednopunktowe. gratisowo dodaje maske do asg i apteczke. I tu moje pytanie co opłaca się bardziej cm.028 czy ta emka ??? Co to jest w ogóle za emka. ??? szukałem na google ale zupełnie inną mi wyszukało. Zdjęcie Emki : http://img194.imageshack.us/img194/4918/zdjcie0144y.jpg Pozdrawiam Kceur Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 (edited) Jeśli wierzyć kartonowi to golden eagle czyli JG. EDIT:Źle doczytałem... Edited May 23, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
Hannon Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 (edited) M4 JG3Gen są bardzo dobre, pancerny szkielet, silnik który ciągnie M150 na 9.6v z bardzo wysokim rofem. Zdecydowanie lepiej by było brać emkę JG. Przynajmniej korpus masz metalowy, ciężej to zniszczyć. Risy są więc w razie czego latarkę czy jakieś pierdoły bez problemu podczepisz. p.s. dowiedz się czemu chwyt jest w niebieskiej taśmie izolacyjnej.... i jaki jest stan wewnętrzny tej emki. Edited May 23, 2011 by Hannon Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Przynajmniej korpus masz metalowy Na pewno? Tzn. ja jestem prawie pewen, że Gen III mają plastik. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Lesio dobrze mówi, JG IIIGen mają jeszcze ABS-owe body, ale to dobry plastik :) Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Tak, emki 3 gen mają dobry bodyplastik, lufa nie kolebie się na boki. Z tych dwóch bardzo zainteresowałbym się tą emką, ale ja w razie czego sobie poradzę z ewentualnym uszkodzeniem, a Ty?? Quote Link to post Share on other sites
raeone Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Tak, emki 3 gen mają dobry bodyplastik, lufa nie kolebie się na boki. Z tych dwóch bardzo zainteresowałbym się tą emką, ale ja w razie czego sobie poradzę z ewentualnym uszkodzeniem, a Ty?? Zawsze jest Gildia Serwisantów ;) Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 CM 028 jest plastikowa, ale bebechy działają długo i przyjemnie, a body od kałacha nie jest łatwo złamać (w przeciwieństwie do M4). M4 JG nie miałem, więc nie porównam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts