Skejter Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Witam:) Mam pytanie : Czy ten chwyt będzie pasował do aks74u? Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Raczej nie, bo jest on do AK, będzie za długi. Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Też mi się wydaje, że będzie za długi. Quote Link to post Share on other sites
Havoc-eg Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 podłącze się do tematu no też od pewnego czasu o tym myślę, czy idzie dostać w jakimś polskim sklepie ten chwyt LINK przeglądałem bardziej znane sklepy i nie znalazłem, a z zagranicy dla jednej rzeczy nie chce mi się zamawiać. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 podłącze się do tematu no też od pewnego czasu o tym myślę, czy idzie dostać w jakimś polskim sklepie ten chwyt LINK przeglądałem bardziej znane sklepy i nie znalazłem, a z zagranicy dla jednej rzeczy nie chce mi się zamawiać. W Polsce nigdzie nie widziałem, ale zawsze możesz podłączyć się do czyjegoś zamówienia bądź "wynająć" kogoś, by Ci to ściągnął (np. Mortis czy ja). Za granicą i tak pewnie wyjdzie to taniej. ;) Quote Link to post Share on other sites
SK8 Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Jedyny sklep jaki znalazłem, na którym są w ofercie te szyny - http://www.madonion.eu/Szyny_22_mm_RAS_do_AKS74U_p1230.html. Cena powala, lecz ostatnio widziałem kopie na allegro, poszły za 120 pln. Quote Link to post Share on other sites
damian14c Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 (edited) podłącze się do tematu no też od pewnego czasu o tym myślę, czy idzie dostać w jakimś polskim sklepie ten chwyt LINK przeglądałem bardziej znane sklepy i nie znalazłem, a z zagranicy dla jednej rzeczy nie chce mi się zamawiać. O tym chwycie właśnie marzyłem Edited May 30, 2011 by damian14c Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 O tym chwycie właśnie marzyłem Ostatnio ktoś ten chwyt na komisie sprzedawał... ale to było niestety jakieś ponad miesiąc temu :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 A czy ktoś się spotkał z chwytem a'la AK74 do wersji U? Mam na myśli coś takiego, jak w pistolecie maszynowym Vityaz: Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 To jest zwykły chwyt od AK74 i taki jest stosowany w Vityazie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ale do wersji U nie podejdzie, prawda? Czy może po wycięciu jakiegoś elementu, uda się dopasować? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 A mnie interesuje, czy da się dorwać orisowany chwyt do AKSU. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 http://www.ebairsoft.com/style-made-aks74u-p-1945.html http://www.ebairsoft.com/m83u-aks74u-picatinny-forend-p-1936.html ------------------- Próbował już ktoś założyć chwyt z długiego AK do krótkiego? :P Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ale do wersji U nie podejdzie, prawda? Czy może po wycięciu jakiegoś elementu, uda się dopasować? Nie, musiałbyś przerobić front, wsadzić dłuższą lufę, bla bla bla. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts