zajaszcze Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Wtyczki wiem, a przewody niskooporowe ELEMENTA lvl 3, podobno bardzo dobre... Wtyczki za niedługo wymieniam na T-conectory. Link to post Share on other sites
KicpA Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ... a przewody niskooporowe ELEMENTA lvl 3, podobno bardzo dobre... :hahaha: Make my day!!! To jest kupa a nie dobre przewody ;) Link to post Share on other sites
white_pl Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 :hahaha: Make my day!!! To jest kupa a nie dobre przewody ;) True, True.... A problem zniknął ? Bo jak nie to winą jest podkładkowanie :) Poza tym , zamontuj ten mosfet z AB , czemu chcesz go unikać ? Samo dobro przecież... A do 140 daj STU... Pozdro. Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Naciąg do końca, strzał, naciąg do połowy. Jak dla mnie to jest to przesunięcie w fazie tłok wykonuje 1 pełny cykl ale zaczyna i kończy w złym miejscu. Oddaj strzał, rozbierz gearbox, spróbuj ręcznie zwolnić sprężynę bez obracania zębatek, złóż z powrotem. Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ja tylko dodam i co z tego że tłok naciąga się do połowy po strzale? To jest normalne, mi przy magnumie m150 i 11.1 lipo potrafilo bursta zapuscić, przy 9,6 sanyo naciągało tło do 3/4 drogi. jak chcesz mieć idealnie to kup ASCU, jedni polecają inni odradzają, ja użytkuje to w konfigu podanym wyżej i jestem zadowolony. Mosfet z ab tez nie załatwi problemu idealnie, ma on zapobiec właśnie serii na semi a nie idealnie zostawiać tłok w pozycji 0. Więc generalnie nie przejmuj się tym i pamietaj żeby po strzelance ustawić tłok w 0 położeniu i tyle. Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 Problem jest już dawno zażegnany, temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 To pochwal sie chociaż jak :) Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 Pomogła wymiana zębatek, na nowe JG. Dodam tylko, że podkładkowanie było idealne. I nadal takie jest. Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zamknięty: Problem rozwiązanyJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts