Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dziwny problem...

Recommended Posts

• 1 month later...

:hahaha:

Make my day!!!

To jest kupa a nie dobre przewody ;)

True, True....

A problem zniknął ? Bo jak nie to winą jest podkładkowanie :) Poza tym , zamontuj ten mosfet z AB , czemu chcesz go unikać ? Samo dobro przecież...

A do 140 daj STU...

Pozdro.

Naciąg do końca, strzał, naciąg do połowy.

Jak dla mnie to jest to przesunięcie w fazie tłok wykonuje 1 pełny cykl ale zaczyna i kończy w złym miejscu.

Oddaj strzał, rozbierz gearbox, spróbuj ręcznie zwolnić sprężynę bez obracania zębatek, złóż z powrotem.

Ja tylko dodam i co z tego że tłok naciąga się do połowy po strzale? To jest normalne, mi przy magnumie m150 i 11.1 lipo potrafilo bursta zapuscić, przy 9,6 sanyo naciągało tło do 3/4 drogi. jak chcesz mieć idealnie to kup ASCU, jedni polecają inni odradzają, ja użytkuje to w konfigu podanym wyżej i jestem zadowolony. Mosfet z ab tez nie załatwi problemu idealnie, ma on zapobiec właśnie serii na semi a nie idealnie zostawiać tłok w pozycji 0. Więc generalnie nie przejmuj się tym i pamietaj żeby po strzelance ustawić tłok w 0 położeniu i tyle.

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zamknięty: Problem rozwiązanyJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...