MatriXPL Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Co byście w niej dodali jak ją kupicie nową Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Lufę precyzyjną i gumkę silikonową. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 niczego bym nie dodawał, w taką replikę nie opłaca się inwestować... To tak, jakbyś do malucha kupił sprzęt audio za 3 koła... Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Po co preckę, wystarczy guma :happy: Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ja miałem w łapskach dwa stocki kupione niedawno i powiem szczerze że byłem zaskoczony jak dobrze strzelają. Stockowa guma kręciła bardzo ładnie. Możesz zbierać zawsze na szpej albo na droższą replikę, napewno nie próbuj wcisnąć do tej repliki niczego na siłę. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Kup dobre kule, gumka też nie zaszkodzi. Quote Link to post Share on other sites
KubaSoldier Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Gumka silikonowa żeby ci nie zamarzała w zimie, reszta jest w miare ok. Quote Link to post Share on other sites
MatriXPL Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Za ile ją kupie i gdzie :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Zależy jaką chcesz. Guardera na TG, Systemę choćby u mnie na aukcji... Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 niczego bym nie dodawał, w taką replikę nie opłaca się inwestować... To tak, jakbyś do malucha kupił sprzęt audio za 3 koła... Za trzy koła? Zależy czy na stalówkach, czy alusach :D. A tak serio, grać będzie grało, nawet zwróci uwagę przechodniów- ale efekt końcowy może być niezadowalający, bo powiesz, że mogłeś kupić droższy samochód za tą kasę:). Jakbym miał tuningować coś z chińskich ak, to na pewno byłoby z domieszką jakiegoś stopu, i z drewnem :). Ps, i mówi to ktoś, kto chce zrobić g36 na coś ,,o dalszym zasięgu'' ;) Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ogólnie ja 028 widzę tak: postrzelać się,sprzedać,dozbierać i kupić lepszą replikę. Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ew. dokupić metal+ drewno. Ale raczej się nie opłaca, ponieważ nowsze modele np. 048 akm są bardzo dopracowane, a cenowo to różnica (nowych) 300złotych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts