Bart_Forrester Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Gdzieś czytałem, że w jakiś sposób ktoś wystylizował plastik na drewno. Nie mam pojęcia, czy było to na WMASG. O ile podchodzę do tego sceptycznie, to jednak ciekawi mnie - próbował ktoś? Z tego, co pamiętam, to polegało to na pomalowaniu kolby plastikowej szarą farbą, a po wyschnięciu pociągnięcie jej bejcą. Czy coś. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Może oklejenie okleiną drewnopodobną :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Akurat taki myk ktoś u nas na forum wykonał z SWD A&K, z tego, co pamiętam ^^ Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Gdzieś w temacie o tuningu wizualnym AK47 bodajże był link do ruskiej strony gdzie ktoś robił chwyty w jakimś kałachu na ładne drewno. Ale czy było to tylko upiększanie drewna czy było to stylizowanie plastiku nie wiem bo tylko językiem polskim operuję (tak, wiem, jestem przez to upośledzony w dzisiejszym świecie :icon_wink:). Musiałbyś poszukać. Quote Link to post Share on other sites
cosmo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 http://www.ww2aa.proboards.com/index.cgi?board=how2&action=display&thread=7102&page=1 To jest jeden z tematów, w sieci jest takich rzeczy sporo. Szukaj pod hasłami "fake wood" i "faux wood". Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 1, 2011 Author Report Share Posted July 1, 2011 ło, to jest to! Quote Link to post Share on other sites
tomaszko Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 powiem szczerze efekt swietny, nie sadzilem ze az tak to dobrze wyjdzie :blink: Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 wiem że troszkę nie w temacie ale nie mogę nic na ten temat znaleźć. Chciałbym odnowić lakier mojej emki bo strasznie sie powycierał i szukałem jakiegoś szablonu oznaczeń ostrej wersji m4a1 ale nic nie mogę znaleźć. Może ktoś z was wie gdzie taki szablon można dostać?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts