Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czytałem wszystko i nic nie wiem.

Recommended Posts

Chciałem kupić "snajperkę" typu mb03 czy swd a&k ale czytając posty okazuje się, że to szajs i do nieczego się nie nadaje słaba celnośc i wytrzymałość. Pomyślałem o pistolecie na gaz ale idąc na strzelankę z pistoletem trzeba kupic ze 3 magi przynajmniej i masę gazu więc to za dużo na moją kieszeń i pozostał elektryk wszyscy polecają cyme 028 ale coś w tym stylu. Miała być "snajperka" a jednak będzie elektryk czy możecie coś poradzić czy to odpowiedni karabin ?

Przypomniałem sobie, że jeszcze myslałem o ak-47 beta specnaz od cymy. Jedni mówią, że ujdzie jedni polecają a jeszcze inni widzą same wady to już nie wiem.

HELP !

• 2 weeks later...

CM028, CM031, CM031B, AK Beta Specnaz - wszystko strzela tak samo, czyli dobrze i bez większych problemów. Bierz co ci się bardziej podoba. Bardzo dobra replika na start.

Snajperstwo w asg to zabawa dla ludzi, których stać na wydatek od 2500-3000 zł w górę.

Cymki faktycznie są jak na cenę przyzwoite, ale boyec przewyższa je nieco mocą. Do tego stalowe body, to jest coś. I takiego można już tuningować i tuningować, a nie pozniej czy wczesniej sprzedawac, bo body pękło albo się znudziło.

Edit. Wszystkie cm.028x, 0.31x oraz krótka wersja to ten sam gearbox!