daniel96 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Chciałem kupić "snajperkę" typu mb03 czy swd a&k ale czytając posty okazuje się, że to szajs i do nieczego się nie nadaje słaba celnośc i wytrzymałość. Pomyślałem o pistolecie na gaz ale idąc na strzelankę z pistoletem trzeba kupic ze 3 magi przynajmniej i masę gazu więc to za dużo na moją kieszeń i pozostał elektryk wszyscy polecają cyme 028 ale coś w tym stylu. Miała być "snajperka" a jednak będzie elektryk czy możecie coś poradzić czy to odpowiedni karabin ? Przypomniałem sobie, że jeszcze myslałem o ak-47 beta specnaz od cymy. Jedni mówią, że ujdzie jedni polecają a jeszcze inni widzą same wady to już nie wiem. HELP ! Quote Link to post Share on other sites
konrad1313 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Skoro czytałeś, że CM 028 jest odpowiednie to po co to pytanie? Jak na pierwszą replikę uważam, że jest to dobry wybór. Jeszcze jak mówisz, że ciężko z hajsem to akurat. Quote Link to post Share on other sites
KaziK Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Bierz CM.28. Kosi jak na chinola. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Albo uzbieraj parę złociszy więcej i kup RK-01, albo 02. Potrafią chodzić po 400-450zł, a to już naprawdę konkretna maszyna jak na początek. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 CM028, CM031, CM031B, AK Beta Specnaz - wszystko strzela tak samo, czyli dobrze i bez większych problemów. Bierz co ci się bardziej podoba. Bardzo dobra replika na start. Snajperstwo w asg to zabawa dla ludzi, których stać na wydatek od 2500-3000 zł w górę. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Może G36 od jg, albo M14 Cymy? Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Cymki faktycznie są jak na cenę przyzwoite, ale boyec przewyższa je nieco mocą. Do tego stalowe body, to jest coś. I takiego można już tuningować i tuningować, a nie pozniej czy wczesniej sprzedawac, bo body pękło albo się znudziło. Edit. Wszystkie cm.028x, 0.31x oraz krótka wersja to ten sam gearbox! Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 napisałeś, że nic nie wiesz a jednak sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts