Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pomoc w wyborze broni i gogli

Recommended Posts

Witam

Przeczytałem tematy jaką broń wybrać i stwierdziłem, po przeglądnięciu sklepów, że najlepsze byłoby AK od CM (CM.028) lub G36 od JG, ew. MP5 od Wella.

Jako, że G36 zawsze bardzo mi się podobało wolałbym właśnie tą replikę, ale z tego co widzę jest od AK droższa.

I tu zaczyna się moja prośba.

Pomóżcie mi wybrać, którąś z tych trzech broni. Najlepiej porównajcie je w postach.

Dysponuję niestety małymi funduszami :p.

Jest to 500 zł na broń + gogle (max. 50 złotych więcej).

Będzie to moja pierwsza replika, dlatego nie chcę wydać zbyt dużej ilości pieniędzy.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam, LipharDYT

MP5 wella wyklucz od razu. Zdecyduj czy lepiej brać ładniejsze (gieta), czy tańsze(AK).

Gogle - ESS NVG od zielonejpantery z allegro, jak nie chcesz się bawić z aukcją to z tanich Bolle X90/Uvex Ultrasonic ze specshopu. Z droższych x500 i x800

Jeśli koniecznie nie potrzebujesz gogli, to jakieś okulary ochronne, np. uvex i-vo.

//Aaa, bug fixed

Edited by wiciok

MP5 wella wyklucz od razu. Zdecyduj czy lepiej brać ładniejsze, czy tańsze.

Oczywiście, że nie musi być przepiękne, ani piękne, ani bardzo ładne. Wystarczy, że będzie wyglądać cało i zdrowo i funkcjonować poprawnie :p

Gogle - ESS NVG od zielonejpantery z allegro, jak nie chcesz się bawić z aukcją to Bolle X90/Uvex Ultrasonic ze specshopu.

Jeśli koniecznie nie potrzebujesz gogli, to jakieś okulary ochronne, np. uvex i-vo.

Dzięki za radę.

Jak możecie, to dajcie do nich linki.

Chodzi też o to, żeby ta Gieta kosztowała mniej niż 500 złotych, bo w tych 500 zł potrzebuję kupić osłonę na oczy :/