Bart_Forrester Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Braliście już coś od nich? Mają kilka magów, które mnie interesowały, zamówiłem, czekam tydzień na zmianę statusu zamówienia, wciąż jest "Waiting Package". Na maile mi nie odpisują. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 zamawiałem kilka razy i bez problemów, niedawno też zamówiłem kilka rzeczy i mam ten sam status, pewnie mają dużo roboty, albo urlopy:P w każdym razie sklep OK Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Czasami się zdarza że nie mają jakiegoś towaru na stanie (choć widnieje jako dostępny) i to "Waiting Package" jest właśnie dlatego... Pewnie wyślą jak się towar pojawi, szkoda że jest u nich problem ze zwrotem pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ze zwrotem kasy jak się płaci przez Paypal to nie ma chyba problemu, jest tam jakaś ochrona kupujących i jeżeli sklep nie odpowie to zwracają CI kasę automatem, nigdy na szczęście z tego nie korzystałem, wiem że jest na to 45 dni, po tym czasie adios money:) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 28, 2011 Author Report Share Posted July 28, 2011 mnie nie odpisali, paypalowi nie odpisali, kasę dziś odzyskałem. Ergo - nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Moje opóźnione zamówienie doszło więc poza długim czasem oczekiwania w tym przypadku nie mam zastrzeżeń pozdro Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Kumpel miał ten sam problem, co ja. Kasa również odzyskana dzięki PayPalowi. Kolejny minus. Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Kupiłem 25.04. dzisiaj już u mnie w domu. :) Także polecam. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Niesamowity kontakt z CS, produkt szybko trafił na pocztę w HK, w 2 dni od wysyłki z HK był w PL. Sklep sam zaniżył wartość paczki do 50usd w celu ominięcia cła. Wysyłka dość tania jak na pistolet gbb ( inne sklepy liczą 48 usd ) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Ceny mają fajne, wysyłają szybko, ale podejście obsługi sklepu żałosne. Wystawiają przedmioty jako stalowe, które w rzeczywistości są znalowe. Tak się naciąłem na spust do mp5. Spór przez PP niczego nie rozstrzygnął, mimo nagrania filmu ( na życzenie sprzedawcy). Sprzedawca się upiera, że całości nie zwróci, nawet jak odeślę. No po prostu żart. Dlatego jak planujesz zakup u nich 3 razy sprawdź opis, sprawdź w innych sklepach, i pisz do nich bo po zakupie zapomnij o jakim kolwiek supporcie. Przykład stalowych przedmiotów Glocki hk3, spust army force. Te glocki to nic innego jak we z biciami. Quote Link to post Share on other sites
MiszaWołodja Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Mam pytanko do zamawiających z tego sklepu , czy mieliście jakieś dodatkowe koszta poza kosztem wysłki i kosztem produktów (np cło czy inny podatek ) ? jak tak to ile i za jakie przedmioty ? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Nie polecam jak ktoś chce szybko towar... 26.01 - zamówienie i opłacenie 27.01 - Waiting package 04.02 - mail z pytaniem czy wszystko okej z zamówieniem, bo od tygodnia jest waiting package 05.02 - odpowiedź, że jednej z części nie mają, pytają czy chcę ją zamienić na inną, czy mają wysłać najpierw to co jest dostępne 05.02 - pytanie czy wyślą mi dwie przesyłki bez dodatkowych opłat 06.02 - stwierdzają że mogą mi wysłać najpierw jedną część, potem drugą 06.02 - piszę żeby wysłali w takim razie jako że to był piątek, czekałem, w poniedziałek nic się nie odezwali, zamówienie też do przodu się nie ruszyło 10.02 - pytam czy wyślą mi w końcu zamówienie 10.02 - wyślemy wkrótce Paczka dziś nadal nie wysłana. EDIT1 (20 lutego): No, w końcu dzisiaj dostałem... połowę zamówienia, bo drugiej części nie było (mimo że cały czas nie ma przy niej "out of stock"). 26.01 zamówienie, 10.02 wysyłka. Dwa tygodnie. Coś długo jak na spakowanie i wysłanie jednego elementu. EDIT2 (23 marca): Na maile odpowiadają chyba kompletne retardy. Zamawiałem zaczep kurka do 1911. To tego elementu nie było. Znudziło mi się czekanie na restock, więc albo zwrot kasy, albo zmiana towaru. Patrzę po sklepie, jest zaczep kurka armijcowy, piszę im że go chcę. NIE MA. Okej, wysyłam kolejny link do zaczepu kurka: NIE MA. Co więcej... Zaproponowali mi, uwaga, KUREK... EDIT3 (12 maja): Zwrot pieniędzy za towar i różnicę w kosztach wysyłki. Takie tam 3,5 miesiąca. To moment. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Jedna z trzech opini (3 osobne paczki): Metalowy, gazowy cylinder bella zamówiony 26 lipca. Wysłany tego samego dnia co zapłata. Przyszedł dzisiaj, tj. 4 sierpnia. 28 lipca domówiłem gumkę SHS, też wysłana w ten sam dzień co zapłata. Jak przyjdzie to naskrobię. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 No i przyszła. Na tą chwilę polecam, Na dniach zrobię większe zamówienie. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 7, 2015 Report Share Posted August 7, 2015 Mógłby jakiś Mod połączyć moje posty? Dzięki. Wczoraj zrobiłem kolejne zamówienie, znowu 1 przedmiot = 1 paczka (2). Jedną z nich wysłano jeszcze wczoraj, drugą dzisiaj. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Kolejna paczka i znowu jestem zadowolony, najtaniej i najszybciej. Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Czy ktoś ostatnio zamawiał? Chciałbym zamówić tam replikę, a ostatnio nie ma dużo informacji i opinii o sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Kup-> zapłać -> czekaj na przesyłkę -> jak nie przyjdzie, to zwrot paypal. Nie ma stresu, sklep ok, jeżeli mają towar na stanie. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Zwracają kasę bez problemu, gdy nie ma czegoś na stanie :). Polecam najpierw zapytać na mailu czy jest na 100% bo sami nie odpiszą, że nie ma. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Ktoś zamawiał coś ostatnim czasem - bo ostatnie posty to są z 2016 roku. Szczególnie chodzi mi, jak z zamówieniem repliki i paru magazynków do niej. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Zamawiałem kilka miesięcy temu jakiś drobiazg. Bez problemów, ale ponad 1.5 miecha czekałem na paczkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts