Adax Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Witam. Jestem początkującym graczem. Posiadam replikę CM.028-B. Kiedy próbuję wycelować w kolegę ;] Troszkę za długo zajmuje mi dokładne wycelowanie xd Dlatego chciałbym kupić kolimator. Myślę że szyna RIS między celownikiem mechanicznym a muszką jest za daleko od oka. Dlatego chciałem was zapytać czy aby zamontować montaż boczny do AK http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/metalowa_szyna_montazowa_boczna_do_ak_cm-783.html trzeba przewiercać korpus albo albo jakoś inaczej zmodyfikować replikę? :wink: Z góry dzięki :cool: Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Trzeba wiercić Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 W plastiku nie radze... nie wiadomo jak długo potrzyma. Lepiej założyć ten montaż mocowany od spodu http://www.gunsport.pl/product-pol-173-Szyna-R-I-S-do-AK-typA50.html Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 No tak, tylko podałeś mu linka do airsoftextreme... Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Łe rany Julek!!... Chodzi mi o typ montażu (uważam że do plastik body bardziej taki się nada), a gdzie kupi to już jego sprawa. Jeszcze jakieś sugestie?? Quote Link to post Share on other sites
Adax Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 Łe rany Julek!!... Chodzi mi o typ montażu (uważam że do plastik body bardziej taki się nada), a gdzie kupi to już jego sprawa. Jeszcze jakieś sugestie?? Wielkie dzięki... A jeśli chodzi o sklep to można tu zaufać? ;p Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 nie... kolimator i szynę każdą możesz u mnie dostać, akurat rzeczy do ak mam multum. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts