ASG Falcon Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Jesteśmy nowo powstałym sklepem internetowym, lecz nie posiadamy chwilowo swojego lokum. Ceny posiadamy jedne z najniższych na rynku. Nie posiadamy bardzo dużego asortymentu, ponieważ to start sklepu lecz wraz ze wzrostem zainteresowania liczba przedmiotów będzie wzbogacać się nowe przedmioty. Będę robił w razie zmian update tematu! Website: http://www.asgf.pl Mail: sklep@asgf.pl GG - 36979914 Pozdrawiam. ASG Falcon Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 z replik tylko to jedno jg, czy po prostu strona jeszcze w budowie? Quote Link to post Share on other sites
ASG Falcon Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 Jak wspomniałem chwilowo jest niewielki asortyment. Ale mogę obiecać że z czasem się to zmieni. Bardziej postawiłem na części i amunicję jak na początek. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Będę robił w razie zmian update tematu! O ile kolega uzgodni to z redakcją ;) Proszę się zapoznać z zasadami panującymi w tym dziale. Quote Link to post Share on other sites
master111 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Siema. Niedawno robiłem u nich zamówienie z czystej ciekawości i jestem bardzo zadowolony. Ceny bardzo konkurencyjne, szukałem po innych sklepach ale nie było nic, podam jeden z przykładów: kulki Kulki MadBull - 0,25g - 4000 sztuk kosztują tylko 38 zł :icon_biggrin: Kultura osobista właściciela jest na poziomie (kontaktowałem się z nim telefonicznie i przez gg ). Wszystko szybko i sprawnie. Trochę niewiele asortymentu lecz każdy jakoś zaczynał. Mają bynajmniej wszystko to co nie zbędne. POLECAM SKLEPIK W 100 % . Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) A te części wydają się podejrzane, a w replikach tylko g36, a może to było tak, kupiliście G36, wystawiliście w sklepie internetowym, rozebraliście i sprzedajecie i części i karabin, z jednego karabinu. :happy: Siema. Niedawno robiłem u nich zamówienie z czystej ciekawości i jestem bardzo zadowolony. Ceny bardzo konkurencyjne, szukałem po innych sklepach ale nie było nic, podam jeden z przykładów: kulki Kulki MadBull - 0,25g - 4000 sztuk kosztują tylko 38 zł :icon_biggrin: Kultura osobista właściciela jest na poziomie (kontaktowałem się z nim telefonicznie i przez gg ). Wszystko szybko i sprawnie. Trochę niewiele asortymentu lecz każdy jakoś zaczynał. Mają bynajmniej wszystko to co nie zbędne. POLECAM SKLEPIK W 100 % . Naucz się ortografii i znaczenia niektórych słów. Poza tym ty też wyglądasz podejrzanie, jeden jedyny post i to zachwalający sklep? Edited July 26, 2011 by Traker Quote Link to post Share on other sites
robercik123 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Polecam Tanio i szybko Asortyment mały ale trzeba zawsze jakoś zacząc Quote Link to post Share on other sites
master111 Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Traker Ja nie wiem co ty brałeś ale raczej środki niedozwolone i jeśli masz kompleksy to idź do jakiegoś specjalisty a nie się czepiasz małych błędów ortograficznych i nie wiem tak na prawdę po co spamujesz nie wiem łapiesz jak najwięcej postów czy coś w tym stylu albo chcesz się popisać że umiesz pisać :hahaha: i proszę nie komentuj tego posta tylko przyjmij go do wiadomości i po primo jeśli niczego nie kupiłeś to nic nie pisz a po secundo to piszemy opinie a nie poprawiamy innych użytkowników , piszemy tylko i wyłącznie opinie, proszę także żeby moderator zrobił porządek Edited July 26, 2011 by master111 Quote Link to post Share on other sites
master111 Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) no i co fajnie Edited July 27, 2011 by master111 Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 No i nie fajnie że kolega master111 nie szanuje nas jak i zasad panujących na tym forum. Zapraszam do zapoznania się z netykietą, a następnie z regulaminem forum. - niestosowanie zasad polskiej pisowni - obrażanie innych userów - spam Traker - IP mają różne, więc nie ma podstaw do oczywistego powiązania z sklepem. Wątek radze zakończyć nim posypią się bany. Quote Link to post Share on other sites
master111 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 oki sorki za zachowanie :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Kamp Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Kiedy strona wstanie? Chciałbym sprawdzić swoje zamówienie. Dział ten nie służy do komunikacji sklep<->użytkownik. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
przemkie Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Zamówienie złożone 25 czerwca zostało dostarczone 8 lipca. 0 kontaktu. Nie polecam! Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Witam, czy ten sklep jeszcze funkcjonuje ponieważ zadałem pytanie lecz do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi a minęły już 2 tygodnie? Quote Link to post Share on other sites
sudom Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Działa, nawet rozmawiałem z kimś od sklepu przez telefon po złożeniu zamówienia. Właśnie odebrałem paczkę z promocyjnymi kulasami Guardera 0,25. Niestety nie wysyłają kurierem ale można zadzwonić i się dogadać że samodzielnie zamówi się transport kurierem z sklepu do domu. Z uwagi na wagę kulasów ceny poczty robią się średnio atrakcyjnie przy większej ilości. Podsumowanie - dostałem co zamawiałem z mała uwagą ... brakło paragonu, na pierdoły to i tak mi nie był potrzebny, ale jakby coś większego było kupione i potrzeba gwarancja to hmm... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts