darek755pl Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 No to elegancko moją siatkę narzucimy na stelaż i zrobimy tam strzelnicę,.. Bramę tak samo i moje worki pójdą na prawą stronę okopu ( patrząc od przodu na obóz ) Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Dobra to czekamy na info po majówce i działamy. No i się nie rozpędzajcie tak gdzie i co bo obóz będzie chyba tam gdzie wszystkich. Zresztą zobaczymy jak wszyscy wytrzeźwieją :wacko: Edited May 1, 2012 by CzaroSW Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 http://s941.photobucket.com/albums/ad253/czarosw/boryn%20przed/ Link to post Share on other sites
wojmal Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Darek nie sądzę że pozwolą nam w tym samym miejscu zrobić obozik ; ( w sensie ta góreczka i obok niej . Bo na niej będą te pokazy we Freestyle Motocrossie. Mam nadzieje, że się myle co do miejsca tego pokazu. Ale kiedyś to właśnie na tej górce te pokazy się odbywały. Zobaczymy jeszcze. A i Daro postaram się też wziąć tę dużą siatkę maskującą tę od Kraja. Lepiej jest mieć dwie ; d Bd bardziej szpanersko ; p Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Jakbym nie załatwił jakiegoś namiotu to będzie ktoś miał przygarnąć? Link to post Share on other sites
wolf_zg Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 teren mamy już ustawiony , zeszłoroczne miejsce będzie najprawdopodobniej miało inne przeznaczenie. Teren jaki załatwiliśmy z Mikusiem to po prawej stronie od sceny z osobnym wejściem.12ego albo 13ego najprawdopodobniej będziemy na Boryszynie budować umocnienia. Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Jak się postaracie to bez problemu przeniesiecie szkielet namiotu (? - nie jestem pewien, czy miał być to namiot) w Wasze nowe miejsce :) Link to post Share on other sites
wolf_zg Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Z racji tego że parę osób pytało się mnie na gadu jak to wygląda z biletami to już tłumaczę żeby wszyscy wszystko zrozumieli. 30 zł- sam bilet, który uprawnia do nocowania i do biletu dostaje się kupon rabatowy 5 zł - piwo, ale posiadając ten kupon rabatowy kosztuje nas 3 zł to nie jest tak że mając bilet dostanie się piwo czy żarcie za darmo w ramach biletu. Link to post Share on other sites
Kamil5453 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 nie ma się czym jarać bo każdy kto będzie wykupował pole namiotowe będzie miał te talony ;p http://lubrza.pl/PL/509/Oplaty/ Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 nie ma się czym jarać bo każdy kto będzie wykupował pole namiotowe będzie miał te talony ;p http://lubrza.pl/PL/509/Oplaty/ Przecież nikt się nie jara. Dawno to było wiadome. Link to post Share on other sites
wolf_zg Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 no tak ale niektórzy nie wiedzieli o co chodzi z tymi talonami i nie każdy zagląda tam na stronę więc napisałem w roli informacji W tą sobotę będziemy na Boryszynie robili okopy itp. Najprawdopodobniej rano już tam będziemy ale godzinę podam dopiero po uzgodnieniu z resztą ludzi z zielonej co jadą. Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Dobra wezmiemy mega grila jakieś narzędzia i też się pojawimy . Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 A jak z noclegiem? Będzie wgl.? Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Osobą , która ma wtyki aby załatwić "undergroundowy" nocleg jest Blaisek ale coś go w temacie nie widać . Zawsze możemy spróbować dogadać się zaproponować , że przelecimy korytarze sprzątając je. Z tego co pamiętam zawsze wydobywaliśmy kilka niezłych worów ze śmieciami . Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Błażej na razie zajęty pracą :) Rusek załatwi alles chyba. Link to post Share on other sites
wolf_zg Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Wszystko uzgodnione, można w sobotę przyjechać i się rozkładać.Nie udało mi się dowiedzieć czy ogrodzenie od obozu normalnego mamy zrobić we własnym zakresie czy też oni nam zrobią. Bo mam co do tego sprzeczne informacje. Ale to dowiemy się wszystkiego w sobotę 12 Maja podczas robienia obozu,my tam będziemy w okolicach 9:30 więc wszystkich którzy chcą mieć jakiś wkład w wygląd obozu serdecznie zapraszam. Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Ja w tym roku również przyjadę na gotowe :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 W sobootę pracuje....ale 17 bd i coś dobudujemy. Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Chłopaki, jak przyjedziecie do Boryszyna to nie niszczcie naszego miejsca w którym nocowaliśmy rok temu. Wszystko tamto zostanie wykorzystane przez nas pod zrobienie obozu w tym roku. Pozdro :) Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Będzie ktoś od środy ? Bo w czwartek rano mamy z żołnierzami tam szkolenie, już na miejscu, szkoda by było nocować samemu :D (Część z Nas wpada w środę popołudniu) ... Edited May 10, 2012 by Jacek GROT Link to post Share on other sites
GrabeK [bs] Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Siemanko wszystkim. Ja będę już od piątku z rana, może udało by się już w czwartek ale są bardzo małe szanse. Pozdro i do zobaczyska Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ja wpadam w czwartek po południu. Zobaczę ile ode mnie jeszcze wpadnie w ten dzień czy w piątek dopiero :) Link to post Share on other sites
SZOP_SeBa Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Część SZOP'ów zjedzie już w czwartek (ale na wieczór), reszta dojedzie w piątek. ;) Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Seba dawaj w czwartuniek sobie coś pykniemy... bo później nie wiem :P Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 EEEE synek ! Zachować siły na piątek, bo w piątek nadciąga kawaleria :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Recommended Posts