MariushK Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Patrząc na konstrukcje to .... walnie jak dasz 20 worków . Pozbierajcie ile się da drewna to zrobimy wieżę z dolnym stanowiskiem dla rkm Link to post Share on other sites
darek755pl Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Zobaczę jeżeli nie znajdę wystarczającej ilości budulca na wierzę to postaram się wzmocnić tą aktualną" Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Darek, tam gdzie scena zawsze stoi jest dużo drewna. Leży przy lesie poukładane. Weźcie je, jest do naszej dyspozycji. Tylko zostawcie na wieżę obserwacyjną też. Edited May 16, 2012 by CzaroSW Link to post Share on other sites
darek755pl Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Ja mogę wierzę postawić bez problemu,..ale w którym miejscu ? :maniak_luzik: Na miejscu aktualnego podestu czy gdzie indziej ? Ja o godzinie 12:01 ruszam do Boryszyna będę osiągalny pod nr. 536-856-978 Do zobaczenia Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Wzmocnij na razie ten podest na KM. Jak wytrzyma to kładź worki. A na wieże to poczekamy w czwartek na Głogów. Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Gwoździe nabyte . Piła zatankowana . Agregat zatankowany . Wieże to możemy w nocy przy świetle robić . Może uda się coś jeszcze sklecić lub wykopać . mam 70 % szans, że będziemy w czwartek na popołudnie . Link to post Share on other sites
wolf_zg Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Wszyscy z Zielonej co chcą pomóc jutro i 8 pod komendą na partyzantów - Wójt prosił żeby pomóc załadować płotki takie na auto Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Patrząc na konstrukcje to .... walnie jak dasz 20 worków . Pozbierajcie ile się da drewna to zrobimy wieżę z dolnym stanowiskiem dla rkm Ja robiłem podest więc wytrzyma....worki nie miały być z piaskiem tylko dla świętego spokoju z trawą. Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ja robiłem podest więc wytrzyma....worki nie miały być z piaskiem tylko dla świętego spokoju z trawą. No tak z trawa wytrzyma weź grabie tam bedzię dużo skoszonej :D P.S.Wszystko wskazuje , że będziemy jutro na 17 :biggrin: Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 No tak z trawa wytrzyma weź grabie tam bedzię dużo skoszonej :D P.S.Wszystko wskazuje , że będziemy jutro na 17 :biggrin: Sam załatwiałem traktorka...jutro bd 18-19;p Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Sam załatwiałem traktorka...jutro bd 18-19;p No to ok jutro odpalamy agregat halogeny i ogoń kak by skazal Rusek :) P.S. Ma ktoś jakiś halogen ? Edited May 16, 2012 by MariushK Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Wszyscy z Zielonej co chcą pomóc jutro i 8 pod komendą na partyzantów - Wójt prosił żeby pomóc załadować płotki takie na auto O popatrz, z Gorzowa też zabierają, bo też o 8:00 mamy być na komendzie xD A może to spisek jakiś, zamkną Nas na 48h żebyśmy ludzi w Boryszynie nie straszyli xD Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ludy, jest problem, potrzebny jest ktoś, kto jutro jadąc będzie mógł ze Świebodzina zabrać NSa. Jest problem z transportem, a jak się go nie przywiezie, to będzie ciężko z noclegiem i klimat podupadnie. namiot tego typu http://www.azymut.waw.pl/img/produkty/219_d.jpg więc nie jest obrzydliwie wielki złożony. jak ktoś ma kombi albo duży bagażnik da radę go zapakować. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 No właśnie... i nie polibacjonujemy :icon_cry: Ja też będę jakoś przed 11 ale dla Jacka będę potrzebny :) Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) No właśnie... i nie polibacjonujemy :icon_cry: Ja też będę jakoś przed 11 ale dla Jacka będę potrzebny :) Dobra ! Ile waży ten NS . Jak ktoś pomoże przy rozkladaniu naszych namiotów ja pojąde od razu do Swiebodzina . Ile to waży ? Może założe platformę dachową na auto i to się zmieści ??? Edited May 16, 2012 by MariushK Link to post Share on other sites
Kamil5453 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 jest taki motyw że mam Renoault Espace i bez problemu się zmieści tylko bym musiał wiedzieć gdzie po to jechać z tym że musiał bym 2x kursować bo to auto rodziców i po swoje musiał bym jechać Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Dobra ! Ile waży ten NS . Jak ktoś pomoże przy rozkladaniu naszych namiotów ja pojąde od razu do Swiebodzina . Ile to waży ? Może założe platformę dachową na auto i to się zmieści ??? Jakoś 1,5m na 1m + stelaże. Z tyłu nawet na siedzenia osobówki by wlazło + bagażnik. Juha tam będzie wydawał to w FSW. Jak coś to mój tel. 792319359. Może się przyda, tylko mi hot sms po nocach nie słać :P Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Dobra . Przyjadę wywalę nasze graty i pojadę po tego NS-a Link to post Share on other sites
kermit998 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Takiego maila dostałem, od Krzyśka z UG Lubrza. Niestety moja grupa nie może pomóc w ten weekend, ponieważ mamy pewne przedsięwzięcie związane z 17 WBZ... Ale gdyby byli jacyś chętni do pomocy w sobotę, to można śmiało uderzać. Przy okazji pewnie dowiecie się więcej niż ode mnie, bo zapewne będzie właśnie Krzysiek i być może Wójt. siema jestem maniakiem asg i członkiem osw. strzelec:D dajcie jakies namiary na kogos do kogo mogl bym sie zglosic w sobote podczas zlotu zebym nie chodził jak sorry za okreslenie dupa blada:D moj numer 724086434 Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 KURWA! Nie wierzę... rozpoczęcie zlotu a ja z rozwaloną nogą w domu... Chłopaki nadrobimy! I niech nawet mod nie zmieniaj tej wypowiedzi i postawi się na moim miejscu... Link to post Share on other sites
kermit998 Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 KURWA! Nie wierzę... rozpoczęcie zlotu a ja z rozwaloną nogą w domu... Chłopaki nadrobimy! I niech nawet mod nie zmieniaj tej wypowiedzi i postawi się na moim miejscu... a ja mam rozjebany samochod! Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 A ja się bawiłem wyśmienicie ! Żałuj Czaro, żałuj- taką fajną fuchę miałbyś na inscenizacji :D Zarzucajcie foty jak macie jakieś : ) Link to post Share on other sites
Manis Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 ciekawe czemu na stronie zlotu wyłaczyli komentarze? czyżby bali się fali krytyki takiej jak rok temu? Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ja także bawiłem się super. Na pewno było lepiej niż rok temu - bynajmniej moim zdaniem :icon_biggrin: Wydaje mi się, że możliwość komentowania włączą dopiero jak się ogarną ze wszystkim. Rok temu włączyli następnego dnia po zlocie. Link to post Share on other sites
kermit998 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 ja też dojechałęm udalo mi sie jak co roku bylo fajnie:D Link to post Share on other sites
Recommended Posts