rezul Posted December 30, 2002 Report Share Posted December 30, 2002 tak ! zapasy w bikini w blocie :-) ale wtedy bys przegral sedziowie niezaleznie od wyniku za zwyciezce uznaliby ksiezniczke :D Link to post Share on other sites
Xie Posted December 30, 2002 Author Report Share Posted December 30, 2002 :D Zapytaj starego snajpera profesora Miodka o co chodzi bo ja nie mam siły. Ręce mi opadli. :x nie będziesz miałczym strzelać... hi hi :lol: :lol: no co ty Rezul ??? z Księżniczką tylko zapasy do tego rączki też się przydają... ale wtedy bys przegral sedziowie niezaleznie od wyniku za zwyciezce uznaliby ksiezniczke no bo jestem "the best" !!!! i mam obie rączki :D hi hi hi Link to post Share on other sites
rezul Posted December 30, 2002 Report Share Posted December 30, 2002 ksiezniczka ehh sedziowie nie za raczki oglosily by cie zwyciezca :mrgreen: Link to post Share on other sites
Xie Posted January 6, 2003 Author Report Share Posted January 6, 2003 ksiezniczka ehhsedziowie nie za raczki oglosily by cie zwyciezca :mrgreen: hmmm....a ja jestem ciekawa,za co takiego sędziowie by mnie ogłosili zwycięzcą.... no i niech się teraz kolega rezul publicznie wytłumaczy :D Link to post Share on other sites
PB_Aves Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 Parabelle - temat uciekł, ale jest interesujący. W lecie na strzelanie przyszła koleżanka. Jest szczupła i niewysoka, zatem pierwszym kłopotem było znalezienie na nią spodni. Było to jej pierwsze strzelanie, więc mieliśmy coś jej pożyczyć. Oczywiście trudno byłoby coś na nią znaleźć - nie dość, że nie było nikogo jej wzrostu, to jeszcze wszystko było w pasie conajmniej 15 cm za szerokie (jak ma się 60 cm w pasie, to naprawdę nie jest łatwo cokolwiek znaleźć). W końcu podwinęła nogawki, zacisnęła pasek i jakoś jej te spodnie nie zjeżdżały. No i kolejny kłopot. Dostała M16 sprężynowe. Dzielnie nim sobie poczynała, ale... No właśnie - miała poniekąd większy od przeciętnej biust. Po prostu nie miała jak oprzeć kolby żeby przeładować! To w sumie ogranicza rodzaj stosowanej przez nią broni do krótkiej. O szelkach i uprzężach to ja w ogóle nie chcę myśleć... A blaski? Jednak kilku nas "wyjęła" :) W sumie nie wiem czy to na temat (w końcu jestem facetem, a przynajmniej tak mam wpisane w dowodzie osobistym ;) ), ale dyskusja odpłynęła na tyle daleko, że można już pod nią podpiąć cokolwiek :D Pozdrawiam Aves Link to post Share on other sites
rezul Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 zapasy w bikini w blocie zazwyczaj sedziuja faceci i zawsze wygrywa kandydatka z wiekszym biustem :D Darek musial by sie niezle starac zeby wygrac z kobieta :twisted: Link to post Share on other sites
KrieG Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 co do przeladowywania M16, to mozna kolbe oprzec o biceps, tez sie udaje ;) ale ja nie o tym chcialem. jesli chodzi o spodnie, to u kobiet sprawa rozbija sie troche o biodra. wiadomo, u kobiet roznica, miedzy objetoscia pasa, a bioder jest duzo wyrazniejsza niz u facetow, w zwiazku z czym moze dojsc do sytuacji, ze w biodrach spodnie beda pasowac, a wpasie beda za luzne /sprawdzone doswiadczalnie, mysle Kret, ze wiesz na kim ;) / jak sobie z tym poradzic? pozadny pas, albo nawet kawalek zwyklego sznurka /np, takiego, jaki nosza mnisi na habitach ;P / pozdrawiam Link to post Share on other sites
Foka Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 No właśnie - miała poniekąd większy od przeciętnej biust. Po prostu nie miała jak oprzeć kolby żeby przeładować! To w sumie ogranicza rodzaj stosowanej przez nią broni do krótkiej. O szelkach i uprzężach to ja w ogóle nie chcę myśleć... eee tam, dac jej AEGa MP-5K na tasmie i zamiast kolby uzywac tasmy :) kurcze... chyba znowu musze zaczac sie pojawiac na gry (najpier musze z powrotem od Gunnera wyciagnac moja klamke :)) bo cos widze ze proporcje plci sa korzystniejsze niz w paintballu 8) Link to post Share on other sites
PB_Aves Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 Cząstkę piękniejszej części naszej ekipy spotkałeś, Foko, na Jesieniu :) . Akurat one stanowią najpewniejszy punkt naszej grupy. Biorąc jednak pod uwagę sygnały od osób, które chcą się z nami strzelać, kobiet na poligonach będzie w tym roku w Trójmieście naprawdę sporo. Problem jest taki, że w tej chwili mało mamy sprzętu do wypożyczania, zatem musimy dopuszczać nowe osoby stopniowo. W tej chwili do wprowadzenia do najbliższych strzelań czekają w kolejce 4 dziewczyny i 1 facet. No cóż... Mam nadzieję że im sie spodoba i będą gościć u nas często :D Pozdrawiam Aves Link to post Share on other sites
Foka Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 oj wiem, ze poznalem, wiem... nadal z rozrzewnieniem wspominam te chwile... ale jak dawno to bylo... najwczesniejszy wolny termin mam za trzy tygodnie :) poziwiom uwidim :) Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 co do przeladowywania M16, to mozna kolbe oprzec o biceps, tez sie udaje ;) KrieG, Ty lubisz takie z dużymi bicepsami... ? :-) Kret PS. Czuję, że daję się ponieść ogólnej manii off - topicowania. Ale w kwestii kobiet nie mam już chyba nic do powiedzenia, niech same się wypowiedzą, Cigana! ;-) Link to post Share on other sites
KrieG Posted January 8, 2003 Report Share Posted January 8, 2003 nie, no wiesz, Kret, lubie wszystkie, byle fajne byly, a biceps ma kazdy. niekoniecznie musi on byc duzy, tak jak np. u mnie, rozmiar: zonaty wrobel ;))) no, ale ja nie jestem kobieta... ;) Link to post Share on other sites
rezul Posted January 8, 2003 Report Share Posted January 8, 2003 Tak kobiety w bieliznie sa przydatne :-) mozna naprzyklad rozegrac scenariusz ataku terrorystycznego na pokaz mody (bielizny), gdzie modelki w bieliznie sa zakladnikami :-) ale to raczej latem :-) Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 9, 2003 Report Share Posted January 9, 2003 A można udawać? Kret PS. Jak jakakolwiek kobieta jeszcze to czyta to podpowiedzcie mi, gdzie mozna kupić same sztywne miseczki do staników. Znaczy się, w jakim sklepie. Utknąłem w produkcji i nie wiem, jak tę cholerną kamizelkę uformować. Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted January 9, 2003 Report Share Posted January 9, 2003 Krecie przyznaj sie ze to dla Ciebie . Jestesmy tolerancyjni. Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 9, 2003 Report Share Posted January 9, 2003 Oczywiście, że bym się przyznał jakby to było dla mnie. W d... mam, czy jesteście tolerancyjni. Tu w Trójmieście lepiej, żebyście byli, bo nie raz Was z tyłu zaboli jeszcze... Ale po co mi same miseczki??? Pozdrawiam Kret PS. Czy to w podpisie, Pinky, to chodzi o Dolinę Muminków? Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted January 10, 2003 Report Share Posted January 10, 2003 Krecie ja tez lubie raczej zawartosc miseczek :lol: . Chodzi o doline w lubelskim tak zarzucona smieciami ze tam smierdzi (blad smierci zostal storzony przez chohlika sieciowego). Link to post Share on other sites
rezul Posted January 10, 2003 Report Share Posted January 10, 2003 Doline Muminkow buahahaha to mnie dzis rano rozbawilo do lez :D Link to post Share on other sites
BMP_Mad_Max Posted January 10, 2003 Report Share Posted January 10, 2003 PS. Czy to w podpisie, Pinky, to chodzi o Dolinę Muminków? Ja ten cytat Pinky'ego usłyszałem ostatnio w filmie a la Vietnam... "Ofiray wojny" czy coś... Ale pierwsza część cytatu wygląda mi na jakąś Biblię czy coś z tamtego okresu :P Ale może się mylę... Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted January 11, 2003 Report Share Posted January 11, 2003 Nie widzicie ze Parabelle chce trafic do ksiegi rekordow pod wzgledem liczby przeczytanych i zamieszczonych postow. Specjalnie was podpuszcza zeby jak najwieksza liczba osob brala udzial w dyskusji i bylo najwiecej wyswietlen. A ja glupi szowinista dalem sie na to nabrac. :lol: Ps. Podziel sie ze mna nagroda jesli jakas jest. :D Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 11, 2003 Report Share Posted January 11, 2003 (po incydencie z niejaką "niedźwiedziówką" czy czymś - przyznajcie się Pomorzanie, to wasza krecia robota pod filarem mitologii przedszkolnej). Niczego nam nie udowodnicie. Kret w poprzednim zdaniu był częściowo niezamierzony. Akurat, niezamierzony. Wyczuwam tu fascynację zwierzęciem futerkowym. Fascynację, jaką przejawiają przedszkolaki obserwujące torturowaną muchą lub mrówką. Muszę sobie kupić tego AEGa w końcu. A przyjedź tylko do Trójmiasta... Wozy bydlęce na kulki już czekają na bocznicy. A właśnie! Futerkowy, rzuć sobie okiem na www.biust.pl coś znajdziesz dla siebie. Rzuciłem. Poważnie się zastanawiam, czy nie rzucić tego ASG w cholerę i nie zacząć projektować biustonoszy. Wyzwanie trudniejsze niż kamizelka taktyczna, a mojej osobistej satysfakcji jeszcze więcej. A te modelki... Ech... Zacznę od damskiej kamizelkitaktycznej na przezroczystych ramiączkach i ze skórzaną częścią główną, pod miseczkami cztery ładownice po dwa magazynki do FAMASa a nad biodrami broń boczna. Albo ładownice na pasie, majteczki skórzane a na nich kabura biodrowa - wszystko oczywiście ze skóry (zadłużyłbym się na tę skórę, to już będzie z 400 PLN na sam materiał!). Ktoś zainteresowany? Pinky? ;-) Idę do Rossmanna. Kret Link to post Share on other sites
rezul Posted January 11, 2003 Report Share Posted January 11, 2003 nie rob ze skory zrob z lateksu bedzie sie gajnie swiecilo i nie trzeba niczego szyc po prostu wylewasz ciekly na modelke i zastyga widzialem kiedys w TV :twisted: Link to post Share on other sites
Xie Posted January 12, 2003 Author Report Share Posted January 12, 2003 Nie widzicie ze Parabelle chce trafic do ksiegi rekordow pod wzgledem liczby przeczytanych i zamieszczonych postow. tiaaa..........to może ktoś zasili wreszcie mój temacik???? (jest np. taki jeden długi w "niekoniecznie na temat") Albo ja i Parabelle założymy dwa temety jednego dnia i zrobimy konkurs na to, która uzyska najwięcej postów i wyświetleń???? :wink: Szukam sponsora,który ufunduje główną nagrodę :D pozdrawiam Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted January 12, 2003 Report Share Posted January 12, 2003 No i kupiłem... Miałem niezłą tubę - okazało się, że miseczki sprzedawane są w nadzwyczaj interesjącej formie dwóch złączonych półkul, które sobie (znaczy się nie sobie w moim wypadku) trzeba dopasować, wycinając odpowiednie rozmiary miseczek (byłem przekonany, że miseczki są sprzedawane w różnych rozmiarach!). Jutro wezmę miarę (to będzie pzyjemniejsza część roboty) i od środy zabieram się za pracę (to będzie dłuższa część roboty). Taki "zestaw" kosztuje w pasmanterii 5 słotych - a ja się tak martwiłem. Co do oblewania lateksem to obawiam się, że taka przyjemność by mnie za drogo kosztowała - lateks jest potwornie drogi... Poza tym, nie widzę w tym przyjemności. Jestem prostym człowiekiem żyjącym w czystości ciała i ducha. Takie wynalazki to wymysł szatana. Pozdrawiam Kret Link to post Share on other sites
Wit Posted January 12, 2003 Report Share Posted January 12, 2003 "Jak mój nowy avatar? Ładniejszy?" Zdecydowanie Princesso. Bardzo intrygująco tajemniczy...i te oczy...:)) Link to post Share on other sites
Recommended Posts