kapalek Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 na youtube są filmiki z recenzjami najnowszych replik boyi full stell, widzieliście? Jest nawet porównannie ch z vfc:) wydaje się że to nowsze wersja tej znanej przed dwoma laty rk03sw (rk06ws chyba nie było nigdy w naszych sklepach). Wiecie może czy i kiedy te repliki będą w naszych sklepach w Polsce? Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ciekawe ale i tak wole swojego rk03sw :d Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 rk06ws chyba nie było nigdy w naszych sklepach Są. Tego RK-06 miałem z Gunfire. Nawet pudełko to samo. Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted July 28, 2011 Author Report Share Posted July 28, 2011 czyli te rk06 co sa obecnie w ofercie gunfire to właśnie wersja full steel? ten z linka? http://gunfire.pl/product-pol-1152191285-DropZone-RK-06.html myślałem że mają błąd w opise, że cały stalowy. Na fotkach te drewna nie wyglądają jak sklejkowe.... Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Chyba, że u mnie się pomylili przy wysyłce. Replika była kupowana przez allegro, cena z dropzone. Możliwe też, że nie zmienili fot na stronie. W każdym razie oznaczenia są bite, jest znaczek izmaszu zamiast gwiazdy, przezroczysty hopek, drewno sklejka, wszystko poza lufą stalowe, chwyt czarny, magazynek pomarańczowy, pas nośny żółty, bateria w kolorze zielonkawym. Wszystko jak na filmiku. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 w końcu jest full steel z drewnianą kolbą :) Tylko brakuje jeszcze mi akm'a boyi Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted July 28, 2011 Author Report Share Posted July 28, 2011 dzwoniłem do gunfire i odpowiedzieli, że mają w magazynie dwa rodzaje tych kałachów, te full steel ze sklejką i te z częściami znal w zależności od dostawy a cena ta sama!! w razie nie zastrzeżenia wyraźnie w zamówieniu co mają wysyłac wysyłają co popadnie:) z taiwangun odpowiedzi jeszcze nia mam. Spece ze Spechopu w Poznaniu twierdzą natomoast że cały rk06 (łącznie z korpusem) jest ze Znal i że tylko vfc jest ze stali:) Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Dread taki ukłon w twoją stronę mógł byś zapodać jakieś fotki tego swojego kałasza :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Niet, bo już jest Miniberylem i już jest sprzedany :P Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Da :) Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 (edited) a jak z datą produkcji wybitą na korpusie? nadal 91 jak w tych poprzednich czy lata 80'te jak w vfc? Edited July 29, 2011 by kapalek Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 91, ale wybite ostrą ładna czcionką do wybijania, zamiast obłych cyferek na wersji poprzedniej. Numery też takie same jak poprzednio, tylko teraz jest znaczek "strzała w trójkącie" zamiast gwiazdy. Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Powiedz jeszcze na suwadle klepany numer jest? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 tak, na 100%. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Tak. Na suwadle i na pokrywce. Quote Link to post Share on other sites
kapalek Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 numer 1121 na suwadle i pokrywie zamkowej to już był w poprzednich wersjach. Dziwne że sklepy nadal pokazują stare foty skoro mają już w ofercie nowy karabin, który jest dużó ładniejszy i jak wynika z filmiku ma tez większą moc - ok 400fps Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts