4Fiter Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_031-591.html proszę Cie bardzo masz dłuższe A tak po za tym :google: .. Mógłbyś też powiedziec w jakich warunkach będziesz działał będzie nam łatwiej doradzic :) Edited August 1, 2011 by 4Fiter Link to post Share on other sites
senkuPH Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 4fiter - Skoro już napisał tutaj, to idiotyczne wskazywanie mu googli jest na nic. Masz pisać głupoty - Nie pisz w ogóle. Też brałbym AK. Niekoniecznie ten model. Link to post Share on other sites
4Fiter Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 (edited) Co żeście wszyscy się mnie czepili doradziłem mu stare dobre sprawdzone ak i może powiecie , że źle ? ŚWIADCZĘ PRZY WSZYSTKICH PROSZĘ SIĘ OD MNIE ODCZEPIĆ PS: JUŻ NIGDY WIĘCEJ SIĘ NIE ODEZWĘ NA WASZYM FORUM . ( MODERATOR AREND W JEDNYM ZE SWOICH POSTÓW MNIE OBRAZIŁ I CHCIAŁ ZANIŻYĆ MÓJ OSOBISTY POZIOM INTELEKTUALNY. Pozdrawiam Edited August 1, 2011 by 4Fiter Link to post Share on other sites
arend Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Moderator Arend nie chciał poniżyć nikogo bo niema w zwyczaju poniżania nikogo. Natomiast na temat Twojego poziomu i intelektualnego i kulturalnego najlepszą wizytówkę wystawiasz sobie sam w dzisiejszych, wczorajszych i dawniejszych postach. Link to post Share on other sites
4Fiter Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 Dobrze, skoro mnie tutaj nie chcesz/chcecie . Dla tego mówię , że już nigdy tu nikomu nie będę doradzać to chyba nie problem ? Link to post Share on other sites
pumbishon Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 A niby skąd mamy wiedzieć czy warto kupować te repliki. Czy poza ich właścicielami ktoś je widział, sprawdzał w działaniu. Ceny są dość przyjazne, i jeżeli ufacie kolegom którzy je sprzedają to czemu nie. Bardziej na waszym miejscu bym ufam kolegom których znacie od lat niż imbecylom z forum których na oczy nie widzieliście. Bo co o tych replikach może powiedzieć taki 4Fiter który na tym forum poza zebraniem bana nic sensownego nie zrobił. Uważasz, że to jest, jak to określiłeś "zaniżanie użytkownika"? To, że prawda w oczy kole wiadomo od dawna... I nie, nie jest problemem, że nie będziesz "doradzał" - wielu Ci za to podziękuje. Link to post Share on other sites
4Fiter Posted August 1, 2011 Author Report Share Posted August 1, 2011 No spoko :* Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 PS: JUŻ NIGDY WIĘCEJ SIĘ NIE ODEZWĘ NA WASZYM FORUM . I potem odezwał się ponownie. Na razie dwukrotnie. Pasjami uwielbiam ludzi uprawiających robienie z gęby - cholewy. Czy szanowny kolega robi aktualnie karierę w polityce, czy też dopiero planuje wybranie takiej ścieżki do chwały, władzy i nieomal przysłowiowego już koryta...? :hahaha: Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 I potem odezwał się ponownie. Na razie dwukrotnie. Pasjami uwielbiam ludzi uprawiających robienie z gęby - cholewy. Czy szanowny kolega robi aktualnie karierę w polityce, czy też dopiero planuje wybranie takiej ścieżki do chwały, władzy i nieomal przysłowiowego już koryta...? :hahaha: Kolejny który zamiast gościa olać wałkuje temat. Link to post Share on other sites
Dread Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Ale osochozi? Link to post Share on other sites
Recommended Posts