WscieklyWaz Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 http://www.airsoft2day.com/news/393-zeta-lab-as-val-a-vss-announced.html No nareszcie... Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 Kolba WAŁ, wygląda dość stalowo. Ciekawe jaki "marui compatible" gearbox chcą tam wcisnąć, bo miejsca mało. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Ciekawe jaki "marui compatible" gearbox chcą tam wcisnąć, bo miejsca mało. Zwykły V3 wchodzi bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Nabierzmy powietrza w płucka. To na razie zajawka jakich parę już było. Uwierzę, jak Wintorez pojawi się w normalnej dystrybucji. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Vintorez jest już w przedsprzedaży, więc o dystrybucję nie ma strachu. Cena wychodzi w granicach dwóch tysi, więc całkiem przyzwoicie. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Vintorez jest już w przedsprzedaży, więc o dystrybucję nie ma strachu. Cena wychodzi w granicach dwóch tysi, więc całkiem przyzwoicie. Nie wiem Panowie czy znacie się na grach komputerowych ale Duke Nukem Forever był w przedsprzedaży już około 10 lat temu a wyszedł niedawno. Więc lepiej podchodzić z rezerwą. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 NA GF już preorder, niestety tylko na WAŁa i aż na Maj 2012. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 To jest full steel? Bo na wielu stronach tak jest napisane, podczas gdy w polszy czytam "full metal ze stalową kolbą". Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 W wielu krajach nie można mieć komory zamkowej ze stali, a tym bardziej ciężko znaleźć firmę, która robiłaby stalowe repliki frezowanych komór. Obstawiam odlew komory z elementami stalowymi, choć z drugiej strony widać na zdjęciach prototypu ślady spawania (czym trudno się sugerować, bo to prototyp, który może służyć jako model pod zrobienie formy odlewniczej. Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 W wielu krajach nie można mieć komory zamkowej ze stali W których na przykład? Jakoś nie widzę obostrzeń w dystrybucji SWD RSa czy nawet CM048 Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Japonia, niektóre stany w USA, rejony w Kanadzie, chyba Australia. U Japończyków nie można mieć airsoftowych rewolwerów, jeśli są robione z metalu. Są nawet kraje, w których komora zamkowa musi być z przezroczystego materiału Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Z tą Japonią to chyba niekoniecznie bo są właśnie SWD RS w wersji Japanese ze słabszą sprężyną i nie mają gównolitowej komory, tak samo Type 56. No i odlew też przeźroczysty nie będzie, więc nie spełni wymogów innych wymienionych przez ciebie państw. Jak zrobią w WSSie szkielet z gównolitu czy alu to ja podziękuje. Ale trzeba być dobrej myśli. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Nawet jeśli, Ares to nie Cyma, żeby stosować chiński zanieczyszczony Znal, nie bój żaby. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Tylko mam nadzieje że WSS bedzie AEGiem, a nie takie jaja jak z tym SWDS. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 A nie taniej na boso i farba maskująca ? Stopa ma bardzo wysoki współczynnik bezszelestności ! :D ceny rozumiem... chodzi mi o jakość? Tutaj nie mogę nic powiedzieć, ponieważ nie mam porównania między ARESem a tym customem ;p Choć wiadomo, że stal lepiej rokuje niż aluminium. Quote Link to post Share on other sites
maciek28 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Czy ja dobrze widzę? W planach mają Groze i VSK-94 ? Quote Link to post Share on other sites
SabreUr Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 http://www.everything-airsoft.com/blog/2011/09/17/zeta-lab-vss-vintorez-now-available-for-pre-order/ - piszą, że można preorderować z limitowanej 300 sztukowej serii - chodzi o tę wersję z lunetą,baterią itd, a potem wypuszczą wersję uboższą, czy cała produkcja Wintoreza zostanie zamknięta w 300 sztukach? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts