Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ASG i cukrzyca

Recommended Posts

Witam chciałbym zacząć zabawę w ASG lecz choruje na chorobę przewlekłą mianowicie cukrzyce i chciałem się zapytać jak to z tym jest czy ktoś taki jak ja może brać udział w tym sporcie itd.

Co tu więcej pisać xD mam nadzieje że ktoś mnie poinformuję jak to jest :)

Nie znam się na tym i myślę, że z takim pytaniem powinieneś udać się na fora medyczne (ogólnie opisać, że chodzi o aktywny, podobny do Paintballa sport). Chociaż może i tutaj ktoś Ci odpowie, choćby inne osoby mające podobny problem..

W każdym bądź razie jedna sprawa - jeśli brałbyś udział, to w wielu środowiskach Airsoftowych wymagane jest posiadanie Identyfikatora Medycznego - czyli własnoręcznie zrobionego, małego dokumenciku, w którym jest napisane kim jesteś i z kim się kontaktować na wypadek, jeśli coś by Ci się stało (tzw. numer In Case Of Emergency - ICE). Warto, a nawet powinieneś w takim dokumencie umieścić informację o cukrzycy.

Pozdrawiam.

To chyba słąbo gracie w nogę/kosza, albo na strzelankach macie jakieś quake'i lub cs'y. A tak w ogóle to inny rodzaj zmęczenia jest (przynajmniej u mnie).

Co przez to rozumiesz? Bo czytanie tych metafor spowodowało u mnie zmęczenie intelektualne.

Typowa strzelanka, trzy, cztery godziny, część z tego stoisz na respie - czuję się potem jak po grze w taką czy inną piłkę. Oczywiście nie mówię u o scenarisuzach typu 24-48 godzin, tylko o typowej strzelance jebance.

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: O kurcze całe forum ludzi z medycznym wykształceniemJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...