Didi Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Czy tak ciężko przeczytać kilka tematów, dowiedzieć się czegoś, a nie liczyć tylko na łaskę Użytkowników? Link to post Share on other sites
Kedaros Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) Stalker wystarczy że gość przeczyta 3 tematy niżej i już ma odpowiedź na temat tego sklepu, a kilka tematów w górę i ma opisane snajperki ... Sorry ale ja mam tyle lat co on a troszkę inaczej się zachowuję. Następnie się odbija to na tym że większość gier jest +18. Proponuje wypierdzielić te wszystkie rozmowy i nie zawracać dupy WazoN-owi Edited September 7, 2011 by Kedaros Link to post Share on other sites
Didi Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Stalker wystarczy że gość przeczyta 3 tematy niżej i już ma odpowiedź na temat tego sklepu, a kilka tematów w górę i ma opisane snajperki ... Sorry ale ja mam tyle lat co on a troszkę inaczej się zachowuję. Następnie się odbija to na tym że większość gier jest +18. Proponuje wypierdzielić te wszystkie rozmowy i nie zawracać dupy WazoN-owi Myslisz, że to zrobi, skoro ma problem przeczytać kilku tematów dotyczących replik? Link to post Share on other sites
Terkov Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 prosze o to byscie tylko polecili cos przyzwoitego w tej cenie jesli jest. Nie ma. Ile razy jeszcze ktoś ma to napisać? Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Myslisz, że to zrobi, skoro ma problem przeczytać kilku tematów dotyczących replik? Skoro ma taki problem to może lepiej niech utopi kasę w błocie zamiast zacząć chodzić na strzelanki? Może komuś krzywdę zrobić. Link to post Share on other sites
WazoN Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Spokojnie Panowie ! Ja już wiem, co chciałem wiedzieć, jeżeli istnieje możliwość proszę moderatora o zamknięcie tematu. Widzę, że trochę spamowisko się robi. Serdecznie dziękuję za WSZYSTKIE odpowiedzi, pozdrawiam. Może kiedyś przyjdzie nam się spotkać na polu asg ? ;) Link to post Share on other sites
Stalker Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Stalker wystarczy że gość przeczyta 3 tematy niżej i już ma odpowiedź na temat tego sklepu, a kilka tematów w górę i ma opisane snajperki ... Sorry ale ja mam tyle lat co on a troszkę inaczej się zachowuję. Następnie się odbija to na tym że większość gier jest +18. Proponuje wypierdzielić te wszystkie rozmowy i nie zawracać dupy WazoN-owi Skoro wiesz, że sklep jest nieuczciwy, to po co go do diabła polecasz? Ogarnij się. :bialaflaga: Link to post Share on other sites
Dread Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Nie zauważyłeś ironii? Link to post Share on other sites
Karpecek Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Jak już jesteśmy przy rękawiczkach, to jakaś szalobajera, tudzież arafatka, co by to ząbki całe były :) Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Zgodnie z prośbą WazoNa - temat zamykam. Akhyrowi i tak nie pomożemy. Jedyne co mu pomoże, to przekonanie się na własnej skórze i wywalenie kasy na słabiutki czterotakt. Link to post Share on other sites
Recommended Posts