Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jestem początkujący i potrzebuje wsparcia

Recommended Posts

Witam wszystkich fanów tego super sportu :))

A więc temat założyłem z nadzieją że ktoś bedzie mi mógł pomoc w wyborze . . . .

Chodzi o to że po mimo tego że jest tu wiele tematów na temat "jakie repliki do 400/500/600 zl" itp ale chciałbym zapytac ponownie bo mogły wejśc jakies nowości o których nikt nie wspomina . . . Dlatego pytam ponownie - Mam na replike ok 550zł i chciałbym zapytac was (doświadczonych) o radę!!

Wielu znajomych poleca mi repliki CYMY albo JG twierdzac że za ta cene to najlepsze firmy - Nie wiem jak wy uważacie???

Drugą sprawą jest to że chciałbym po prosic was o podesłanie linków do aukcji gdzie moge kupic mundury o Polskich barwach żeby móc walczyc w jednym Teamie z moimi ziomkami na większych bitwach :)) chodziłoby mi też o jak najtańsze opcje :((

To jak pomożecie Żółtodziobowi :D ???

Pozdrawiam - Serenity

Edited by Serenity

Tak. Repliki Cymy, JG i jeszcze Boyja (wyłączajac wyroby eMkopodobne) są naprawdę godne polecenia. A mundurku poszukaj na allegro. Mogą być mundury kontraktowe, mogą być i wyroby firmy Helikon.

Linków nie będę podawał bo znalezienie ich naprawdę trudną rzeczą niejest,

Co do tego się z tobą nie zgodzę. U mnie w teamie jest zarówno RK-03 ( czy jakieś podobne ) i CM.048. Muszę powiedzieć że wg. mnie to produkt CYM'ki biję BOYI'e na głowę pod względem niezawodności, wykonania, mocy, celności...

Przecież napisałem, że te wyższych bije wykonaniem. Zapomniałem tylko dopisać, że ZEWNĘTRZNYM. Moc i niezawodność - punkt dla Cymy. Ale celność już jest inna w każdym egzemplarzu, gumę hopa nowe serie RK mają o wiele lepszą, a o wykonaniu zewnętrznym nawet nie ma co dyskutować - cymka to całościowy znal + stalowy korpus, bojec za niższą cenę to sama stal + aluminiowa lufa.

A co powiecie o tym ?? Czy kolorystycznie nadaje sie na Polski mundur ??

I czy to co ten facet tu oferuje to warta oferta bo już tak wstępnie się z nim dogaduje.

http://allegro.pl/zestaw-vegetato-woodland-stan-idealny-tanio-i1830644424.html

He? Przecież to jest chińska podróbka włoskiego maskowania w cenie "do dupy" i takiej też jakości. Z polskim mundurem nie ma to nic wspólnego.

Lesio cena nie jest do dupy, gdyż zestaw składa się z munduru, kamizelki i plecaka. :cool:

Vegetato dobrze sprawdza się w polskim lesie.

Niestety jakość Mil-Teca nie jest najwyższa. Sądzę, że wielu chętnych na tę opcję nie będzie, za 169 zł można się zastanowić. Na początek pewnie starczy.