Nath Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Naprawa bolt catcha to drobnostka, przynajmniej takie sprawia wrażenie :). Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Próbował ktoś wstawić do tego FALa M140 lub M150? Z jakim skutkiem? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 No jak z gb v.3, petyrliard fps, ja mam na stocku (nie wiem chyba m120) 460-470fps, a ja osobiscie nic tam nie robilem, czeka sp140, ogarne jakies bu, lepszy tlok, kable i moze zeby JG i sie zobaczy, ale to w zimie, bo teraz czym innym sie zajmuje:) EDIT: No i stało się - awaria, zacinka i zębatka środkowa poszła się kochać. Zmusiło mnie to do zaglądnięcia w bebechy, i relacja na szybko. Flaki poza kablami które ssą, są genialne w stocku z fajnych rzeczy: -tłok z metalowymi zębami bez przedostatniego zęba i tu WOW, ze zwężonymi zębami (odpada wydatek przy grubych tuningach) -głowice z łożyskowaniem -stalowa prowadnica -sprężyna jest z jakiegoś dobrego stopu, nie byle drut -łożyska kulkowe 7mm chyba Reszta w normie, o i jeszcze cylinder jest taki czarny ładny jak z jakiegoś kosmicznego metalu. Karabinek rozkłada się po prostu dziecinnie prosto, i szybko. Z rzeczy niefajnych, dysza ma między 22,5mm a 23mm, więc w przypadku BU trzeba kupić dyszę do AUG'a i skrócić, z SIG'a ma długość ~ 22,5mm więc może być za mało. Tutaj znalazłem pare informacji o dyszach w formie zdjęć: Jest to o dyszach CA, ale do naszych replik będzie pasowało tak samo, załatwię bardziej precyzyjną suwmiarkę i znów zmierzę długość dyszy. Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Proszę o połączenie postów: Znalazłem temat mówiący o dyszach i jest to ten: http://forum.wmasg.pl/topic/62304-tuning-sa58-osw-uwaga-na-dysze/ Widocznie siada dysza od SIG-a. Quote Link to post Share on other sites
krugerheini Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Obiło mi się o uszy, że ZL już nie produkuje tej serii replik, czy to z modelu zrezygnowali czy w ogóle firma padła, słyszeliście coś? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 (edited) Szefowie Zety siedzą w kiciu ponoć. Edited May 29, 2013 by Nath Quote Link to post Share on other sites
krugerheini Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 To na pociągnięcie tematu i produkcj magów raczej nie można liczyć... Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Panowie a może by tak się zebrać i zrobić projekt mida. Potem drukarka 3d i jazda :D Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Witam. Kupię lub zamienię się na front z dłuższej wersji Sa-58. Kompletny z lufą zewnętrzną i ewentualnie wewnętrzną. Quote Link to post Share on other sites
dodzor Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Odkopię lekko temat, jest możliwość dorwana mid albo low capów do tego? Można przerobić inne magazynki żeby pasowały do fala? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Classic Army da się ustrzelić w Azji. Quote Link to post Share on other sites
dodzor Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Mogę prosić jakiegoś linka? Jestem zielony w sprowadzaniu sprzętu zza granicy, a potrzebuje dosłownie jednego maga do szczęścia. Quote Link to post Share on other sites
Kr1s Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 http://www.scopeandlaser.com/index.php?lang=en&p=6&id=7220 Quote Link to post Share on other sites
dodzor Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Dzięki wielkie, zaraz ogarniam zamówienie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts