buldi96 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Szukając tanich replik do 600zł trafiłem na bardzo fajny model od AGM. Jest to replika SCARA za 599zł, która bardzo mi się spodobała. http://gunfire.pl/product-pol-1152192294-AGM-055B.html Co wy na to ? Czy opłaca się to w ogóle kupować czy poszukać czegoś innego ? Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Jak nie masz zamiaru tuningować ani nie pchać do tego lipo 11.1v to możesz kupić. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Ja bym brał co innego. Quote Link to post Share on other sites
buldi96 Posted October 3, 2011 Author Report Share Posted October 3, 2011 Co innego czyli ? Chodzi o coś do 600zł o dobrej mocy stockowej i wieloma szynami R.I.S. Quote Link to post Share on other sites
Parnassus Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Co prawda niedostępny, ale ten SCAR również. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=4773&name=G&G_-_Combat_Machine_-_CM16_Carbine Wydaje mi się, że firma mówi sama za siebie. Risy ma, na jakiś kolimatorek starczy. Przypuszczam, że dopiero zaczynasz więc za ta stówkę dorwiesz jakieś Uvexy i może nawet na kulki starczy. :D Edited October 3, 2011 by Parnassus Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Do 600 zł z ris`ami to według mnie Cymkę 003 :) Moc przyzwoita, dobre wykonanie i pancerny gb v.3 od Cymy.A tak jak kolega napisał musisz też pomyśleć o okularach i kulkach :cool: Edited October 3, 2011 by KubaK Quote Link to post Share on other sites
KaDoL Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 tez mam zamiar kupic sobie to replike to warto czy nie ? Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 (edited) Co prawda niedostępny, ale ten SCAR również. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=4773&name=G&G_-_Combat_Machine_-_CM16_Carbine Nie polecaj rzeczy, które są niedostępne, bo mają stare ceny. Jeśli replika się pojawi, to pewnie w innej cenie. Edited October 5, 2011 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Antyterrorysta Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Czy ten SCAR AGM nadaje się do tuningu? Quote Link to post Share on other sites
Falconiasty Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Jak nie masz zamiaru tuningować ani nie pchać do tego lipo 11.1v to możesz kupić. @Antyterrorysta: ??? Quote Link to post Share on other sites
Cry Baby Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Mam owego Scara. Jestem jego (tak myślę) szczęśliwym posiadaczem. Karabin stockowo ok. Bez szału, lecz zły tez nie jest. Wymieniłem w nim: - gumkę na guardera - preckę - tłok metalowy madbulla - cylinder na typ0 - kolbę (uwaga, stockowa złamała mi się, jak przypadkowo spadł. Dokładniej ułamał się plastik okalający zatrzask kolby. z tego powodu musiałem wymienić tę część.) - sprężyna na m120 Guardera - silnik na... kurde już nie pamiętam... Zasięg skuteczny 50m. ROF na poziomie 12-13 bb/s (przy stockowej batce :D) Cieszy mnie metalowa komora HU, duża wygoda kolby karabinu. Tak czy siak jeśli myślicie, że chinoli nie da się podkręcic to jesteście w błędzie. :D niestety karabin był kupiony na Allegro jakieś 2 lata temu. Wysłałem go niedługo po zakupie na gwarancję, bł jakiś problem z kablami a że gwarancja- trzeba skorzystać :D Niestety, dzięki mojej głupocie po otworzeniu karabinu, jakieś pół roku po ,,naprawie" zastałem przerażające widoki.... Panowie ze sklepu ( hehe już go nie było, zawinęli interes) wymienili mi ,,starego" GB na coś o przebiegu na oko 10000000 kulek :| Sprawa miała się tak: Szkielet wyglądał jakby dziecko napierd@lało w niego młotem pneumatycznym, w środku zalany jakimś zielonym smarem z wiórami drzewnymi :| i powtarzam, nie nasmarowany, tylko ZALANY, płytka selektora przypalona zapalniczką itp.... Dziękuję firmie, która zainspirowała mnie do wymiany większości tego co zostało z GB.... To jest tru story, karabin mam do dzisiaj, strzela i zabija jak pojeb@ny :DDD Polecam, ponieważ pomimo tego ,,serwisu" udało mi się go poskładać do kupy i przywrócić do życia ^^ Jakieś dodatkowe pytania?? można na PW albo tutaj. Chętnie pomogę!!! (sam szukam pomocy na temat dobrego m4 a1 do 1000zł) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts