MATI12 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Czołem! Szukałem opinii na temat produktów wyżej wymienionej firmy i nie udało mi się znaleźć nic satysfakcjonującego. Dlatego zakłam ten temat i zachęcam do dzielenia się opiniami na temat materiałów, jakości szycia, zdjęciami etc. Ps. strona producenta: http://www.sagear.eu/ Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nie mogłeś nic znaleźć? Może dlatego, że oferta sprzętu tej firmy jest dość uboga? Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Oferta jest uboga. Ale nie znaczy to że nikt nie używa ich sprzętu i właśnie złożyłem ten temat po to by przeczytać opinie tych którzy go używają. Edited October 4, 2011 by MATI12 Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Opnie nt. kilku fantów SAG: :cool: Quote Link to post Share on other sites
SabreUr Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Ja mam ich szpej i używam - zawieszenia SAG-3, KDL'ek i kieszeni GSM. Oprócz tego mam KDS'ki, ale jeszcze nie doczekały się swojego chrztu bojowego, więc nie piszę o nich. Wszystkie te rzeczy są uszyte starannie, nie wystają żadne nici, nie strzępią się (kieszeń na komórkę noszę codziennie i nie ma śladów zużycia na PALSach od tarcia o pasek spodni). "Podzespoły" użyte do szycia tez raczej wzbudzają zaufanie - Cordura 1000D, taśmy Pasamon i plastiki Duraflexa i YKK. Zawieszenie fajnie działa z moim L86, choć może ze względu na wagę karabinu taśmy mogły by być szersze, ale nie jest to jakoś bardzo uciążliwe. Ładownice używam w konfiguracji opisanej na ichnim filmiku jako klapa bojowa, i też nie mam powodu do narzekań, zdecydowanie łatwiej się ich używa niż klasycznych klap, po wyregulowaniu magi nie mają prawa wypaść. (No chyba, ze się uprzesz). Kieszeń na GSM jest fajną rzeczą nawet nie tyle co na strzelankę, co do użytku codziennego :] To tyle ode mnie, poniżej link do recenzji makaroniarskiej ;] http://www.airsoftcommunity.it/en/recensioni/equipment/94-tasche-per-tattici/895-sag-gear pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Witam, Czy na forum znajdzie się posiadacz tego typu chest'a: http://madonion.eu/chestrig-p1561e1561,17.4.html ?Jak z komfortem użytkowania? Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Od niedawna jestem szczęśliwym użytkownikiem. Komfort? Chest jak chest, jak się dobrze skonfiguruje i nie przegnie z ciężarem to będzie git. Szelki wygodne, całość mega starannie uszyta. Konstrukcja prosta jak cep ale właśnie czegoś takiego szukałem. Jedyne co musiałem przerobić to dodać okienka na taśmach szelek, bo choć poliamid ładnie wygląda to jest pieruńsko śliski i same się rozregulowują (dołączona guma nie wystarcza). Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Okienka ci niepotrzebne, taśmę przewlecz z powrotem, tak by leżała pod żeńską klamrą, nasuń gumę. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Już kombinowałem w ten sposób, ale coś mi nie leży... Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Posiada ktoś może tego typu ładownice? http://sagear.eu/pl/...ag-Pouch-x2/173 Jak to się sprawdza w praniu? Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Kupował ktoś, coś może w ostatnim czasie na sagear.eu? Ja złożyłem zamówienie w styczniu, dostałem jeszcze tego samego dnia że mają dużo zleceń i wysyłka będzie po tygodniu. Minął ponad miesiąc, zacząłem się niepokoić, na maile nie odpowiadają, na fejsie też nie, telefon nieaktywny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts