jarmix Posted October 19, 2011 Report Share Posted October 19, 2011 Chce kupic replike do cqb, zastanawiam sie miedzy shotgunem long wood od Bison i Benelli m3 short od DE. Zalezy mi na jak najmniejszej awaryjnosci, I dobrym wykonaniu. Ktory tutaj wypada lepiej? Z gory dzieki za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 (edited) Kupuj DE jest bardziej nie_zawodne. Bison to wytwór mały_znany i stosunkowo można powiedzieć nowy_ Edited October 20, 2011 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Kupuj DE jest bardziej nie zawodne. Quote Link to post Share on other sites
wiktorszk Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 to zalezy co wolisz jeśli weźmiesz od bisona to masz większą szybkostrzelnosc i większą moc ale strzał tylko 1 kulką a jesli benelli to masz 3 kulki naraz moc o trochę mniejszą od bisona ale to cos około 280-300 fps więc i tak dużo a pozatym shoty od bisona są ...jakby to powiedziec trochę ladniejsze ale to juz gust kupującego Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Oba shitgany są do różnych celów i nie da się tak po prostu wybrać. Bizon będzie mniej kulek zżerał i będzie celniejszy. Za to M3 bardziej nada się do przygwożdżenia. I działa jak typowy shotgun. Wystrzeliwuje kilka śrutów. Musisz sam zdecydować czego potrzebujesz. Poczytaj recencje i zastanów się nad 003 AGM jak Ci się kupić uda. Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Jeśli chodzi o wykonanie shotguna Bison, wnętrze bardzo dobrze, zewnętrznie jeżeli chodzi o wersje tą w "drewnie" to beznadziejnie wygląda, ale ta druga z plstikami jest jak dla mnie ładniejsza. Do tego kulki 0.20 lub 0.25 i możesz celnie strzelać na ponad 30metrów nie wiem ile dokładnie bo nie mierzyłem. A jeszcze możesz manualnie ustawić hop-up. Edited April 9, 2012 by szymongwiazda Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts