Jezzus Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Witam! Jako że niedawno naszła mnie chęć na zmiane repliki, szukam dla siebie odpowiedniej. No i nie musiałem długo szukać. Znalazłem AK 47 Tactical. I tu pytanko do was (Może ktoś miał, używał wie coś o niej) czy dobra będzie dla początkującego/amatora. Prosze o syzbkie i sensowne odp :) Pozdro. - Jezzus :wink: Link to post Share on other sites
Graven Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 A moze bys tak podal firme? Model dokladniej? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Nie ma to jak precyzyjna informacja... Choć znając życie, chodzi o wymyślnego plastikowego potworka, wariację 0.28. Link to post Share on other sites
Wadzik Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 U mnie kumple mają tą cyme taktyczną, szczerze dostałem z 15 metrów ok 20 kulek w twarz i miło nie było. Roof ma spory jak na taką cenę, co do zasięgu nie mam pojęcia. Ja osobiście bym preferował pistolet albo dozbieranie pieniędzy na coś 2 klasy ew. zajrzyj w komis ; ) Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Przecież Cyma taktyczna, o ile to CM028A, to replika 2. klasy... Jest to przyzwoity sprzęt na początek, choć szału nie robi. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Spory roof nic nie znaczy, jak się do dupy dachówkę położyło. A co drugi zielony by papą krył. Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Dla poczatkujacego nada się idealnie. Grałem taką jako zapasową, z baterią 10.8V kosila nieziemsko :) Link to post Share on other sites
Jezzus Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 Konkretniej chodzi o tą http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=854 (przepraszam że nie podałem na początku :) spać mi sie chciało i niemyślałem :P) Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Strasznie plastikowa, ale przyjemnie strzela ;) Link to post Share on other sites
niedzwiedziek51 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Strzela ładnie, plastik to kwestia indywidualna, mi osobićsie nie przeszkadza, ale opinie są różne. Link to post Share on other sites
Jezzus Posted October 28, 2011 Author Report Share Posted October 28, 2011 Ale to że korpus plastikowy, to nie znaczy chyba że GB też plastikowy? :D Bo mi się wydaje że GB v3 to metal jest xD Link to post Share on other sites
Radoslaw1029 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Siema, ja też niedawno zacząłem zabawĘ z ASG. I teraz mam Ak 47 tactical ale od CyberGuna. Spisuje sie dobrze nie mam z nim większych problemów.Gb oczywiście metal Body plastik(składana kolba) teŻ plastki.Oczywiście lufa kolanko i komora gazowa jest metalowa, jĘzyk spustowy szczerbinka są metalowe. GłÓwnie karabin spisuje sie dobrze jak dla amatora/początkującego jest w sam raz. :D Edited February 27, 2012 by arend Link to post Share on other sites
arend Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: temat poruszany wiele razy. Szukajka się kłania. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts