Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tuning JG367A czyli BAR-10

Recommended Posts

Witam

1.Sprawa dotyczy przerzucenie się z karabinu szturmowego na snajperke. W tym kierunku poszukałem nie zbyt drogiej podstawy do tunignu i często chwalono JG367A (http://gunfire.pl/product-pol-1152190027-Replika-Karabinu-Snajperskiego-JG367A.html). Zdecydowałem się na jego kupno i za niecały miesiąc replika powinna być w drodze. Jaki tuning do niej nie licząc oczywiście precki?

2.Jako, że do mojej snajperki 'daleko' problem mam z moją MP5. Kupiłem ją używaną, naprawdę nie żałowałem. Lecz na ostatniej strzelance przestała strzelać. Zero reakcji silnika na spust, nic. Wróciłem do domu, przespałem się z moją myślą, że już po replice. Rano wstałem, replika działa. O.O poleżała tydzień, na ciągłym wszystko ok, spróbowałem na pojedynczym i replika siadła (dziwny dźwięk jakby nie mogło załapać kulki). 1 strzał nie łapie kulki, drugiego nie oddaje. Poczytałem o stykach, bo narazie w GB wolę sie nie grzebać i je wyczysciłem. REPLIKA DZIAŁA, ale to co wcześniej: ciągły pięknie, pojedynczy - jeden strzał i już nie daje znaku życia.

Bardzo proszę o pomoc, bo zależy mi na czasie.

Z góry dzięki. :) (lecz tak naprawde ze smutną miną to pisze :()

@up

Nie zbieram pieniędzy na replike+cały tuning odrazu. Mam 1000zł, replika 600 więc 400 na tuning, przy czym będę ciągle ją tuningował :) to jest lekko bez sensu, nie mając repliki zamiennej.

Więc jeśli tamto pytanie ci nie odpowiada to zadam nowe: co moge dokupić jako tuning do tej repliki?

I czekam na odp co do MP5.

Edited by Rjumun

xD sorry, mój błąd xd

Do GB nawet nie mogę się dopchać w tej cymie :/

Co do boczniaka, to chcialem moje MP5 na to przerobić, wyjąć kolbe, wstawić słabszą sprężynę, jednopunktówkę i po sprawie.

P.S.

Wie ktoś może jak wyjąć GB w tej cymce?

EDIT:

Jezu, myśląc o stykach myślałem wogóle o czymś innym :O

Wybaczcie za moją głupotę :P Wie ktoś jak sie dobrać do tych styk w cm041sd6?

Edited by LogaN