ProjecT Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam. Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Szukałem odpowiedniego tematu ale nie znalazlem, dlatego piszę nowy. Zastanawiam się nad kupnem pierwszej repliki. Wybrańcy? Szczególną uwagę zwróciła na mnie cm.028a i cm.042a. Możecie mi opowiedzieć troszkę o tych replikach? Jak z zasięgiem, celnością, zużyciem, trwałością? Różnią się czyms więcej oprócz ceny? Jakie kulki do nich są najlepsze. Zabaweczki będę używał w terenie więc nie mówcie, ze na budynki sie nie nadaje, bo to wiem. Linki: https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_042a_cm_tactical-856.html - cm.042a https://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_a_tactical-792.html - cm.028a Pozdrawiam;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Różnią się czyms więcej oprócz ceny? Masz to napisane w opisie replik. Na forum są dwa OGROMNE tematy o obu. Miłej lektury, leniu. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Cm.042a Materiał korpusu metal Prędkość 430 FPS Mocniejsze bebechy Cm.028a Materiał korpusu ABS Prędkość 360-380 Fps Słabsze bebechy Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ProjecT Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 No tyle to zdążyłem zauważyć.. Może powiecie coś o sile, jak sprawuje sie w terenie, celność. Czy cm.042a jest warta swojej ceny... Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Kolego, czytać nie nauczyli? Masz temat o oby dwóch replikach. Problem te tematy przeczytać, a potem wysnuć wnioski, która lepsza? Przynajmniej dowiesz się co nieco o replikach, niż tylko fps'y, waga i materiał korpusu. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 042a to replika wyjątkowo warta swoich pieniędzy. Te risy są jednak brzydkie jak noc. Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 W terenie sprawuje się swietnie, strzela gdy naciskam na spust, bateria pozwala na długie godziny wspanialej zabawy, a trzeszczacy korpus nie pozwala zakrasc się do przeciwnika na mniej niż 10m. Wystarczy? :) wybierz teraz replike i napierniczaj. Quote Link to post Share on other sites
ProjecT Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 czyli mowisz ze na ciche akcje niezbyt sie nadaje? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Piękna konkluzja ^^ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts