Bart_Forrester Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 (edited) Cześć, ostatnio ktoś na strzelaniu "poczęstował" mnie firmowymi kulkami 0.12. A przynajmniej twierdził, że są firmowe, nie pamiętał tylko jakiej były firmy. Sprawdziłem sobie na nich zasięg i był naprawdę kosmiczny (bo wiatru nie było zupełnie). W związku z tym chciałbym czasem pobawić się z nimi na full auto. Jednak szukałem i szukałem, a znaleźć nie mogłem żadnej porządnej firmy lepiącej 0,12. Macie jakieś pomysły? EDIT: Pewności, że tamte były firmowe nie mam, ale wszystkie przeszły przez Promyka, czego kulki Gunfire by nie zrobiły. :P Edited November 7, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 (edited) Najporządniejsze jakie miałem/mam to są Gold Fire sygnowane przez Action Sport Games, można je kupić w militaria.pl , mają kolor jasno-zielono-żółty.Używam ich do AEPa. Edited November 7, 2011 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Gold Fire dostępne są też w Specshopie. Oprócz tego Xtreme Precision i jeszcze jakaś firma jestem pewien, że mi umknęła.. PS: Gunfire'owskie 0,12g nie są takie złe, ale to Promyka bym ich z pewnością nie pchał ;). Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 (edited) Są jeszcze TMy i madbulle (wersje do tracerów) Edited November 7, 2011 by Trzmielor Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 Xtreme miałem kiedys i byłem bardzo niezadowolony z ich 0.25, więc chyba spróbuje TMowych tracerów, o ile to, że mają one swiecić nie wpływa na jakość produkcji. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Znaczy TM są zwykłe a MB są w wersji tracer Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 TM też robi BB do Tracerów, ale nie wiem czy 0,12g Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts