tongpu Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Po pierwsze, witam wszystkich, jestem z Lublina, wypowiadam się po raz pierwszy na ASG.PL, strzelam się od ok 7+ lat :) Po drugie, poszukuję firmy w Polsce z doświadczeniem w dziedzinie ASG która byłaby w stanie wykonać na zamówienie elementy zestawu drop-in mojego pomysłu. Czy ktoś ma jakieś namiary? G&H próbowałem, ale oni praktycznie przestali działać. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 G&H działa, ale ceny i terminy odstraszają. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Pytaj na uczelniach, gdzie zajmują się tematem obróbki metali i tym podobne. Czasami pomogą, studentom zlecą na zaliczenie i tak dalej. Quote Link to post Share on other sites
tongpu Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Pytaj na uczelniach, gdzie zajmują się tematem obróbki metali i tym podobne. Czasami pomogą, studentom zlecą na zaliczenie i tak dalej. Próbowałem dowiadywać się na Politechnice Lubelskiej gdzie pracuję, ale z tego co wiem już nie ma tak jak za "starych dobrych czasów" gdzie pracownicy mieli dostęp do maszyn. Mnie interesuje więcej niż parę sztuk, myślę przyszłościowo co by to sprzedawać :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Lesio, i "jakość". Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Możesz tutaj spróbować, jednak nic nie gwarantuję. Ja z usług tego pana jestem bardzo zadowolony. http://www.neoserwis.krlicho.org/ Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Pisałem już na PW, tam też zapraszam. W zależności od tego co to ma być, jakie elementy itp itd. może my się podejmiemy teraz, bądź w przyszłości (parę maszyn jeszcze czeka w kolejce do zakupu, dlatego też nie wiem czy bylibyśmy w stanie, ale jak co, mamy też gdzie zlecać;) ). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts