Bart_Forrester Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Well to kupa okropna. Link to post Share on other sites
podrazix Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Znalazłem trochę na forum odnośnie repliki ARMY i nie jest w sumie tak źle. Myślę, że przy dobrym użytkowaniu nie będzie wielkich problemów. Jedyne co mnie ciekawi, to jakie ma zużycie gazu, bo ktoś tam się wypowiedział, że mu zżera sporo - pytanie co to znaczy sporo? :) Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Czy z Army nie jest źle, to też temat-rzeka. Wg mnie to awaryjne repliki, chyba, że używa się ich naprawdę rzadko i ma się szczęście co do partii, jaką się dostanie. Link to post Share on other sites
podrazix Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Czy z Army nie jest źle, to też temat-rzeka. Wg mnie to awaryjne repliki, chyba, że używa się ich naprawdę rzadko i ma się szczęście co do partii, jaką się dostanie. A czego dotyczą awarie? Link to post Share on other sites
Andzia Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Możesz także dokupić do M92F konwersję metalową guardera - koszt ok. 300-350zł (nie orientuję się) na specshopie. Trzymajcie mnie... Do pistoletu za 80zł zakładać metalową konwersję... Tak w ogóle bebeszki repliki do niej nie podejdą. Link to post Share on other sites
arend Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 A czego dotyczą awarie? A ciężko wejść w dział gazowy i poczytać o tej replice? Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Moje Army zaczęło syfonować 2 tygodnie po zakupie... Mówicie tu o strzelaniu z pistoletu na 30 metrów. Ciekawe, ale taka sytuacja zdarza mi się na strzelaniach - a odwiedzam je dość często - baaardzo rzadko. Pistoletu używa się do samoobrony, żeby trafić wroga atakującego z bliska (5-10 metrów) lub go postraszyć, zmienić pozycję i wymienić magazynek. Do tego więcej niż 200 fps nie jest potrzebne. Kogoś leżącego za drzewem z klamki pewnie nie traficie, choćby miała 500 fps (no może poza Dexterem :). Ewentualnie broń boczną używa się w pomieszczeniach, gdy mocną broń zarzuca się na plecy. A ile razy widzieliście pomieszczenia z widocznością na 30 metrów? :zastanawia: Może przestańmy teoretyzować, co? Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jeśli komuś zależy na realizmie, to zdecydowanie nie powinno się mu polecać Beretty od STTI, ponieważ jest to jeden z najmniej realistycznie wykonanych gaziaków na rynku. A konwersja Guardera nawet nie wiem czy spasuje, bo przecież Beretta z STTI blowbacku nie ma. Do 300 złotych od siebie polecę coś z KWA. Wiem, że opinie są różne, ale niegdyś te pistolety uchodziły za bardzo fajne w tej cenie. Sam jestem posiadaczem STI od KWA i za wyjątkiem jednej, małej awarii - jestem zadowolony. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Ej, żarcik taki: konwersja guardera do beretty STTI :D Link to post Share on other sites
LogaN Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Czyli typowy przykład wrzucania silnika z malucha w obudowę Ferrari :). Link to post Share on other sites
podrazix Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Hehe dobre! :) No nic, przemyślę jeszcze temat zakupów :) Dzięki za wskazówki! Pozdrawiam ;) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Logan, kij, ale to zupełnie nie pasuje :D. Wiem, tak samo jak i silnik ;) /LgN Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Czyli typowy przykład wrzucania silnika z malucha w obudowę Ferrari :). Raczej wrzucanie silnika Ferrari w obudowę Malucha ;) Link to post Share on other sites
Yfronus Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 @texwillerxxx Ha ha ha ha nie. Link to post Share on other sites
Andzia Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 @ Yfronus - HYHYHYHY :D Link to post Share on other sites
arend Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Jak widać temat się wyczerpał Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts